29. juli 2021
Fodbold: Næsby-Holbæk
gallery icon

Se billedserie

Fodbold: Næsby-Holbæk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Holbæk spillede uafgjort i Næsby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Holbæk spillede uafgjort i Næsby
Lokalsport Nordvestnyt - 25. juni 2020 kl. 06:09
Af Anders Vestergaard

Først tog de et kæmpe skridt mod redningen, da Vejgaard blev besejret hjemme i Holbæk Sportsby i lørdags .

arrow Læs også: Studenter giver træner hovedbrud

Og onsdag aften tog Holbæk i 2. divisions nedrykningsspil formentlig endnu et lille skridt i den rigtige retning, da det blev til uafgjort 1-1 mod fynske Næsby på ALPI Arena i det nordlige Odense.

Med god afstand ned til de to nedrykningspladser og tre kampe tilbage er nedrykningstruslen efterhånden kun af teoretisk karakter.

I den anden af Holbæks tre kampe på en uge, forekom det uafgjorte resultat på Fyn egentlig ganske naturligt eftersom de to hold dominerede hver deres halvleg.

Holbæk var under pres i det meste af første halvleg og havde svært ved at modstå hjemmeholdets kvikke og pågående angrebsspil.

Men Holbæk-keeper Frederik Hansen var i et par tilfælde direkte redningsmand.

Holbæk var presset langt tilbage, men midt i halvlegen fik holbækkerne allligevel scoret, da afløseren for en småskadet Andreas Granskov, Jonas Bengtsson, driblede uden om målmanden og trillede bolden i mål til en noget overraskende Holbæk-føring.

Men hjemmeholdet fortsatte angrebspresset og godt fem minutter senere fik Næsby udlignet, da Mads Hansen rykkede sig fri på højrekanten.

Efter pausen kom Holbæk ud i en lidt mere offensiv udgave, og fra start spillede de vestsjællandske gæster sig til fornuftige afslutninger uden at blive super farlige.

Tættest på var Mads Bobjerg Larsen og Ferdinand Bangsgaard. I modsatte ende var Næsby kun momentvist farlige, men forsvaret, anført af Emil Bjørn, klarede godt for sig.

Allerede lørdag skal holbækkerne igen en tur til Fyn, hvor Dalum venter.

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?