14. juni 2021
Holbæks Alain Lokolola i duel med Raklevs Mathias Bodholdt i onsdagens serie 1-kamp. Foto: Anders Vestergaard
gallery icon

Se billedserie

Holbæks Alain Lokolola i duel med Raklevs Mathias Bodholdt i onsdagens serie 1-kamp. Foto: Anders Vestergaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Holbæk spillede sig i finalen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Holbæk spillede sig i finalen
Lokalsport Nordvestnyt - 02. juni 2021 kl. 21:56
Af Anders Vestergaard

Som fodboldspiller kan man næsten ikke ønske sig mere: At spille en afgørende kamp om oprykning i sidste spillerunde, på hjemmebane med mange tilskuere, en lun sommerlørdag midt i juni.

Men sådan bliver det for Holbæks andethold, der onsdag aften på hjemmebane i Holbæk Sportsby vandt med 2-1 over Raklev i næstsidste kamp i serie 1-rækkens oprykningsspil. Dermed krøb holbækkerne op på andenpladsen, et point efter Herfølge, der bliver »finale-modstanderen« i gyseren om den direkte oprykningsplads i sæsonafslutningen lørdag den 12. juni.

Det må kunne trække tilskuere til stadion i Holbæk Sportsby - en uges tid efter at klubbens førstehold har fået afgjort deres skæbne i det ligeså spændende bundrama i 2. division.

Onsdag aften var det Raklev - med sejr over Herfølges tophold som seneste bedrift - der kom foran, da Simon Nielsen kontrolleret udplacerede Holbæk-keeper Frederik Hansen midt i første halvleg - på fremragende forarbejde af rutinerede Steffen Krogh.

Det var ellers Holbæk, der havde bolden mest, men - som førsteholdet - havde svært ved at producere chancer.

Og så, ud af ingenting, førte Victor Sørensen bolden frem, leverede den til Yosief Kiflay Andersen, der tog et træk og sendte bolden i mål til udligning 1-1 i næstsidste aktion inden pausen.

Efter at Raklev, der spillede sæsonens sidste kamp, havde haft et par store chancer ved Marcus Stoltenberg og Rasmus Jakobsen, var det Holbæks hjemmehold, der lidt heldigt kom foran efter et kvarters tid, da Lukas Emil Dahl flot lobbede bolden over Raklev-keeper Nikolaj Edling.

Det ramlede herefter lidt for Raklev, der ikke længe efter kom i undertal efter en advarsel til Josvein Sivertsen. Men keeper Nikolaj Edling klarede flot en afslutning fra Holbæks indskiftede Jon Bach Andersen i en kritisk periode.

Senere kom Holbæk også i undetal med to mand, men Raklev formåede ikke at udnytte den gode plads.

Hvor langt tror du Danmark når ved EM