23. februar 2020
Fodbold. Holbæk-Karlslunde.

Foto: Per Christensen
gallery icon

Se billedserie

Fodbold. Holbæk-Karlslunde. Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Holbæk slog Karlslunde med 3-0 i testkamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Holbæk slog Karlslunde med 3-0 i testkamp
Lokalsport Nordvestnyt - 24. januar 2020 kl. 21:14
Af Brian Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Holbæk trak sig sejrrigt ud af årets anden træningskamp, da 2. divisionsholdet havde besøg af Karlslunde fra danmarksserien fredag aften. Efter en målløs første halvleg og et hav af udskiftninger vandt Holbæk med 3-0.

Holbæk havde en række nye spillere med i testkampen. Blandt andet spillede målmanden Frederik Hansen hele opgøret, uden dog for alvor at komme på store prøver. Også unge Victor Sørensen kom på banen i begge halvlege og der var desuden spilletid til Patrick Andersen, der er kommet fra Slagelse, og den tidligere Silkeborg-spiller Jeppe Illum.

- Det var begrænset, hvor meget »Frede« (Frederik Hansen, red.) blev sat på prøve. Victor fik vi set en hel halvleg som højre back og så ham også som kantspiller i anden halvleg. Det var vigtigt at få set, at han kan levere, lød det efter kampen fra Holbæk-træner Lars Feist.

- Vi fik også et indtryk af Patrick, som vi skal have en snak med. Og så så vi, at Illum er en dygtig spiller. Men vi må se hvor det ender med ham, lyder det fra Holbæk-træneren.

Efter en første halvleg, hvor Holbæk var tæt på at få straffespark og Karlslunde ramte toppen af overliggeren, skiftede begge mandskaber ivrigt ud i pausen. Holbæk sendte Christian Olsen, Oliver Madsen og Gustav Gjøg ind i forsvaret, mens også Malte Sjørslev, Nikolaj Frandsen, Lukas Dahl og Sebastian Johansen fik spilletid. Mads Bobjerg Larsen havde meldt afbud, mens Mathias Eilstrup Larsen og Birol Serinkanli er på vej tilbage fra skader.

Alexander Stroustrup sørgede for Holbæk-føring få minutter inde i anden halvleg. Frisparksspecialisten Malte Sjørslev øgede til 2-0, da både mur og Karlslunde-keeper med 10 minutter tilbage inviterede til en direkte afslutning. To minutter senere gjorde Nikolaj Frandsen det til 3-0 på et langskud.

- Vi fik arbejdet med specielt vores pres. Vi har taget et skridt mere, men vi skal stadig blive modigere til at presse frem. Alt i alt ok, det vigtigste var at få flere meter i benene og slippe for skader, konstaterer Feist.

Karlslunde, der ligger nummer to i danmarksserien, havde også en række nye spillere med i forhold til efteråret, og for træner Henrik Johannesen var fokus også mest på spillernes fysiske forfatning.

- Jeg var usikker på fysikken, men det gav sig ikke udslag i kampen. Indsatsen er jeg fint tilfreds med, selv om jeg aldrig er tilfreds med at tabe, og selv om vores målmand stod lidt forkert ved frisparket. Men jeg havde sagt, at jeg ikke ville kigge så meget på de taktiske elementer, mere på det mentale, og der var vi til stede, vurderede Karlslunde-træneren.