9. juli 2020
Rasmus Suhr jubler efter sin scoring mod B93. Holbæk vandt kampen i 2. division med 3-2 og har dermed stadig vundet alle hjemmekampe mod B93 i august nogensinde.
Rasmus Suhr jubler efter sin scoring mod B93. Holbæk vandt kampen i 2. division med 3-2 og har dermed stadig vundet alle hjemmekampe mod B93 i august nogensinde.
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Holbæk slår altid B93 i august

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Holbæk slår altid B93 i august
Lokalsport Nordvestnyt - 19. august 2019 kl. 16:07
Af Christian Dahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Med søndagens sejr på 3-2 over B93 har Holbæk nu vundet fem ud af fem mulige kampe mod B93 i august.

arrow Læs også: Første divisionssejr til Holbæk

Sejren sender samtidig Holbæk op på fjerdepladsen i 2. division pulje 1, og da Slagelse er nummer fem med samme antal point, er der lagt op til en direkte kamp om pladsen i top seks, når de to arvefjender mødes onsdag i Slagelse.

For Holbæks oprykkere var det samtidig den første sejr i 2. division efter uafgjort og nederlag på et mål i de to første kampe. Og det var med til at give nerver til sidst i kampen, hvor 3-0-føringen skrumpede til 3-2.

Vi stod til sidst med et hold, der rigtig gerne ville have den første sejr. Så vi spillede lidt ungdomsfodbold, lidt panisk og spillede for meget tilbage. Anden halvleg skal vi lære af, konstaterede Holbæk-træner Lars Feist efter kampen.

Og træneren er klar over, at det ikke var hele kampen, spillet indikerede udesejr over Slagelse allerede onsdag.

- Vi var dominerende i mere eller mindre hele første halvleg. Vi havde læst dem rigtigt og var i 90 procent af tiden det bedste hold. I anden halvleg startede vi godt, Mikkel Jensen kunne have gjort det til 4-0 og så var den lukket. Men som det skred frem blev det for meget på deres præmisser. En god første halvleg og 10-15 gode minutter i anden halvleg, vurderede Lars Feist.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?