18. juni 2021
Mads Bobjerg Larsen har i flere sæsoner været en bærende kraft hos Holbæk. Men nu vil han hellige sig medicin-studierne.
Mads Bobjerg Larsen har i flere sæsoner været en bærende kraft hos Holbæk. Men nu vil han hellige sig medicin-studierne.
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Holbæk siger farvel til profil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Holbæk siger farvel til profil
Lokalsport Nordvestnyt - 08. juni 2021 kl. 11:26
Af Christian Dahl

Mandag kom den første spillerafgang fra Holbæk B&I, efter nedrykningen til danmarksserien, som blev en realitet lørdag, hvor Holbæk i sidste spillerunde i 2. division tabte 1-3 hjemme til Jammerbugt.

arrow Læs også: Endnu en træner siger stop

Alle spillere og trænere var mandag samlet, og sportschef og vikarierende cheftræner Klaes Egel Rasmussen fortæller, at der kun var en spiller, der meldte ud, at han definitivt forlader Holbæk B&I.

Det er Mads Bobjerg Larsen, der blev kåret som Årets spiller 2019 og har været en bærende kraft som kantspiller, back og senest frontangriber. Ifølge Klaes Egel Rasmussen stopper den lynhurtige spiller helt med fodbold på topplan for at hellige sig sine medicinstudier.

Mødet mandag handlede i høj grad om at komme i gang med den videre proces, og Klaes Egel Rasmussen fortæller, at det ikke just var en munter forsamling.

- Det er en slagen gruppe. Nogle er stadig kede af det, og vi skal have sat ord på, hvad det er, der er sket. Det er svært, for man er stadig i samme gruppe med folk, man godt kan lide, men man har leveret noget, som ikke svarer til, hvad man definerer sig selv som, siger Klaes Egel Rasmussen.

- Det har været et hektisk forår. Ikke mindst med generalforsamling og omlægning af strukturen i dansk fodbold. Vi er gået fra tredjebedste række til femtebedste række, og det kan være godt at reflektere over det, siger Klaes Egel Rasmussen.

Klubben og spillerne skal finde mange svar i den kommende tid, og i første omgang venter en komprimeret uge med spillersamtaler og evalueringer. For klubben har bevidst ventet med at tage samtalerne med spillerne.

- For sæsonen aftalte vi, at vi udskød samtalerne, til vi vidste, hvad vi stod i, forklarer Klaes Egel Rasmussen.

De samtaler kommer nu til at foregå i denne uge, og på forhånd er der altså kun en spiller, der har meddelt, at han stopper.

Klubben skal også finde en ny træner, og det kan også blive afgørende i forhold til spillerne. Så klubben har travlt, men Klaes Egel Rasmussen afviser at forhaste noget.

- Vi tager os tid til det. For det er vigtigt at lande på det rigtige, siger han.

Og selv om klubben ikke længere kan lave professionelle kontrakter, så alle spillere i princippet kan skifte klub, så har han en tro på, at det lykkes at bevare en stærk trup.

- Der kan jo være 30 små planer i en trup, men jeg har en tro på, at en del af dem har samme plan, siger Klaes Egel Rasmussen.

arrow Debat: Kommentar fra en sponsor
15. juni 2021 kl. 15:11 Opdateret: kl. 12:20
arrow Flere medlemmer trækker sig fra Holbæk B&I's bestyrelse
15. juni 2021 kl. 10:41 Opdateret: kl. 10:41
arrow Tidligere formand: Balladen kostede nedrykning
12. juni 2021 kl. 17:50 Opdateret: kl. 15:58
Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?