1. marts 2021
Sebastian Fini fra Holbæk-holdet Restaurant SuRi Carl Ras er VM-udtaget.
Sebastian Fini fra Holbæk-holdet Restaurant SuRi Carl Ras er VM-udtaget.
Foto: Irmo Keizer/Irmo Keizer / TAB
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Holbæk-rytter til VM

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Holbæk-rytter til VM
Lokalsport Nordvestnyt - 19. januar 2021 kl. 13:00
Af Anders Vestergaard

Den nykårede danske mester i cykelcross Sebastian Fini er udtaget til den danske trup til VM i cykelcross.

Sebastian Fini, der på landevejen kører for det nye Holbæk-hold Restaurant SuRi Carl Ras, blev for godt en uge siden danmarksmester i cykelcross og udgør sammen med Jonas Lindberg de danske kørere på herre elite.

Netop de to er sammen med Simon Andreasen de hotteste bejlere til den danske OL-plads i mountainbike, og nu får de altså muligheden for at måle sig mod hinanden i cross-disciplinen.

- I herre elite har vi to af verdens bedste mountainbikeryttere med. De har, som de øvrigt udtagne ryttere, et tårnhøjt niveau og leverede flot til DM i sidste weekend. Realistisk set bliver det nok svært at køre med om medaljer, men en top-20 vil også her være et rigtigt godt resultat, siger landstræner Benjamin Justesen i en pressemeddelelse fra Danmarks Cykle Union (DCU).

VM bliver i år kørt i Oostende i Belgien, hvor herrernes elite kører søndag den 31. januar, mens VM begynder allerede om lørdagen.

Og ifølge DCU byder ruten ved kysten på både sand og vind samt en stigning på 21 procent. I 2020 blev stortalentet Mathieu van der Poel verdensmester i Dübendorf, ligesom han blev det i 2019, da VM blev kørt i Bogense. Han har desuden gjort sig gældende på landevejene, hvor han i 2020 blandt andet vandt Flandern Rundt.

Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?