2. august 2021
Sebastian Fini vandt for fjerde gang i træk DM i cykelcross. På landevejen kører han for Holbæk-holdet Restaurant SuRi Carl Ras.
gallery icon

Se billedserie

Sebastian Fini vandt for fjerde gang i træk DM i cykelcross. På landevejen kører han for Holbæk-holdet Restaurant SuRi Carl Ras.
Foto: Danmarks Cykle Union
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Holbæk-rytter dansk mester igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Holbæk-rytter dansk mester igen
Lokalsport Nordvestnyt - 11. januar 2021 kl. 18:15
Af Anders Vestergaard

Det er vist ingen overdrivelse at påstå, at den 25-årige mountainbike-rytter Sebastian Fini, der for nylig har lavet aftale med Holbæks nyetablerede kontinentalhold Restaurant SuRi Carl Ras, er noget nær eneherskende i disciplinen cykelcross i Danmark.

Siden juniortiden i 2012 har Fini, der bor i Gentofte, kørt sig til danske mesterskaber i enten mountainbike og/eller cykelcross, og i søndags vandt storfavoritten så A-feltets cross-titel for fjerde år i træk, da han på den tilskuer-løse bane i og omkring Aarhus Cykelbane kørte først over stregen efter ni omgange foran Jonas Lindberg og Ian Millenium.

Sebastian Fini brugte en time og 41 minutter på strabadserne.

DM-løbet var årets første på dansk grund for Sebastian Fini, der kører mountainbike for det hollandske hold CST PostNL Bafang.

Efter cirka fire omgange i Aarhus, blev Fini ramt af defekt og måtte køre en halv omgang med fladt dæk. Men han holdt nogenlunde skansen alligevel, og med en ny cykel kørte han fra sin følgesvend Jonas Lindberg, der senere også fik tekniske problemer med en tabt kæde.

Afstanden mellem de to voksede til 35 sekunder, og i mål var Sebastian Fini 40 sekunder foran Lindberg fra Gl Rye MTB og cirka tre minutter foran Ian Millenium fra Cykling Odense.

Hos kvinderne blev Caroline Bohé fra Ghost Factory Racing Team danske mester.

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?