11. maj 2021
Tristan Hall, her grundigt belejret, fik reduceret i overtiden i søndagens hjemmekamp mod Dalum. Foto: Per Christensen
gallery icon

Se billedserie

Tristan Hall, her grundigt belejret, fik reduceret i overtiden i søndagens hjemmekamp mod Dalum. Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Holbæk-reaktion kom for sent

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Holbæk-reaktion kom for sent
Lokalsport Nordvestnyt - 02. maj 2021 kl. 17:00
Af Anders Vestergaard

Det var et stejlt og uvejsomt bjerg, der skulle bestiges, men de nåede ikke hele vejen og måtte opgive.

arrow Læs også: Træner: Ubehageligt at se på

Nogenlunde sådan kunne situationen beskrives, da Holbæk i fodboldens 2. division søndag eftermiddag var bagud med 0-3 efter første halvleg - og efter et par behjertede comeback-forsøg til sidst måtte se sig slået med 2-4 af fynske Dalum på stadion i Holbæk Sportsby, hvor tribunerne for første gang i længere havde tilskuere i sæderne.

Med nederlaget blev Holbæk hængende som tredjesidst, mens Dalum - og i øvrigt også Næsby - fik lagt lidt afstand til de fire nedrykningspladser.

Starten blev noget af en slåskamp om herredømmet, inden de rødklædte fynboer fik valuta for et stigende pres med et spektakulært mål, som forsvarsspilleren Mathias Schilling stod for, da han over det meste af en banelængde løb solo, brugte en enkelt fynsk station og scorede til 0-1 midt i halvlegen.

Krigslykken kunne være vendt relativt hurtigt efter, da Casper Jørgensen hamrede bolden hårdt på stolpen efter et frisparks-indlæg.

Men i stedet fik Dalum valuta for et stigende pres, da en af kampens profiler Julius Fechtenburg trak ind i banen og hamrede bolden i mål, inden Holbæk-keeper Mikkel Kvist nåede at blinke.

Og bare tre minutter senere blev Holbæk spillet tynd og måtte se Kasper Søby Mikkelsen afslutte et fint komponeret angreb i feltet.

Bagud 0-3 gik det stejlt op ad bjerget for holbækkerne, der dog kom ud til anden halvleg med skeen i den anden hånd og straks satte Dalum under pres.

Mikkel Jensens gode afslutning blev blokeret efter fem minutter, og midtvejs i halvlegen kom så Holbæks fortjente reducering, da Gustav Gjøg scorede efter vedvarende pres i feltet.

Men Holbæks satsning havde en indbygget risiko, og med godt et kvarter tilbage fik Dalum med enkle midler øget til 1-4.

Det lignede dødsstødet, men i en sidste offensiv blev Holbæks luftvåben, Tristan Hall og Herve Gamys, sendt i front, og i overtiden pandede Hall Holbæks reducering ind.

arrow Energi-udladning krævede fridag
01. maj 2021 kl. 07:00 Opdateret: kl. 15:23
Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?