30. november 2020
Victor Koch Hansen udlignede for Holbæks ubesejrede tophold. Foto: Kenn Thomsen
Victor Koch Hansen udlignede for Holbæks ubesejrede tophold. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Holbæk på oprykningskurs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Holbæk på oprykningskurs
Lokalsport Nordvestnyt - 23. oktober 2020 kl. 13:51
Af Anders Vestergaard

Holbæk holder stadig forfølgerne på afstand i serie 1, efter at førerholdet torsdag på udebane spillede 1-1 mod Herfølge - rækkens nummer tre.

Dermed er Holbæk fem point foran både Svebølle og Herfølge.

Et klodset straffespark dannede baggrunden for Herfølges føringsmål i det 10. minut, og generelt sad værterne på spillet i første halvleg.

- De havde klart første halvleg, de fik sat spillet bedre end os. Vi havde problemer med at spille bolden fremad. Der var ikke så mange chancer, men de havde overvægt i spillet, fortæller Holbæk-træner Lars Randrup.

Han bad i pausen spillerne om at mande sig op, og den anmodning tog holdet til sig. Og ud over en periode i undertal efter et gult kort fik Holbæk sat værterne under pres.

- Da vi blev fuldtallige i de sidste 20 minutter fik vi lagt pres, og det udmøntede sig i at vi kom fri på kanten og scoret efter et indlæg, fortæller Randrup om angriberen Victor Koch Hansens udligning.

I slutfasen var der chancer for at afgøre kampen i begge ender. Holbæk havde i tillægstiden to farlige hjørnespark, mens Herfølge 20 sekunder senere var i kontra-angreb.

- Det er et fint resultat, meget fair, det kunne være gået begge veje. For os er det fint, fordi vi stadig holder afstand, konstaterer Lars Randrup.

Holbæk er med otte sejre og to uafgjorte rækkkens eneste ubesejrede hold.

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?