30. maj 2020
Fodbold. 2. division. Holbæk-Avarta. Mads Bobjerg Larsen.

Foto: Per Christensen
gallery icon

Se billedserie

Fodbold. 2. division. Holbæk-Avarta. Mads Bobjerg Larsen. Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Holbæk-nederlag i sidste hjemmebanekamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Holbæk-nederlag i sidste hjemmebanekamp
Opdateret 03. november 2019 kl. 18:44
Lokalsport Nordvestnyt - 03. november 2019 kl. 16:13
Af Brian Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det blev ikke til point i årets sidste hjemmebanekamp i 2. division for fodboldspillerne fra Holbæk Bold- & Idrætsforening. Gæsterne fra Avarta spillede sig med en 2-0 sejr i Holbæk Sportsby op i den bedste halvdel af tabellen.

Hverken Holbæk eller Avarta ramte topniveauet søndag eftermiddag, hvor de 482 tilskuere ikke blev budt på mange målchancer. Begge hold lagde forsigtigt ud, og gæsterne sikrede sig pauseføringen på 1-0 med en scoring på den første chance. Den farlige angriber Oliver Carrera skubbede et indlæg fra Avartas højrekant ind bag 50 kamp jubilaren i målet, Mikkel Kvist.

Anden halvleg blev hverken defensivt eller offensivt en glædeshistorie for værterne. Holbæk forsøgte at komme frem til chancer, men ud over en stribe afslutninger fra Mads Bobjerg Larsen lykkedes det ikke at få udlignet. I kampens tillægstid gik målvogter Kvist med frem på det sidste Holbæk-hjørnespark, og det straffede Avartas indskiftede Mads Christoph Walter, der spurtede fra hele Holbæk-mandskabet og scorede i et tomt mål.

- Helt generelt må det have været en kedelig kamp for tilskuerne. Det var lige før, at det også var det som træner, sagde Holbæks assistenttræner Christian Holst, der afløste den karantæneramte cheftræner Lars Feist.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?