3. august 2021
Holbæk var under navnet Nordvest FC i pokalsemifinalen mod FCK i 2009. Årets pokaleventyr starter med et klassisk sjællandsk opgør mod Næstved.
Holbæk var under navnet Nordvest FC i pokalsemifinalen mod FCK i 2009. Årets pokaleventyr starter med et klassisk sjællandsk opgør mod Næstved.
Foto: Lotta Lemche
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Holbæk mod Næstved i pokalen - Svebølle og FC Kalundborg mod Greve og AB

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Holbæk mod Næstved i pokalen - Svebølle og FC Kalundborg mod Greve og AB
Lokalsport Nordvestnyt - 09. juli 2021 kl. 12:42
Af Christian Dahl

Holbæks nedrykkere i danmarksserien indleder efterårssæsonen med en pokalkamp mod Næstved, der skal spille i 2. division. Pokalkampen er programsat til onsdag den 4. august, mens der er turneringsstart i både danmarksserien og 2. division lørdag den 7. august.

Holbæk får som danmarksseriehold hjemmebane mod Næstved.

Og FC Kalundborg og Svebølle var med i puljen, da der blev trukket lod til første landsdækkende runde af pokalturneringen. Alle hold undtagen klubberne i den kommende Superliga er med i lodtrækningen.

Og FC Kalundborg, der selv er rykket op fra serie 4 til serie 3 i sommerpausen, får lov at prøve kræfter med et divisionshold. De tidligere danske mestre og pokalvindere AB fra 2. division kommer nemlig til Munkesøen i første runde.

Svebølle fra serie 1 kommer op imod Greve fra danmarksserien. Greve sluttede i sidste sæson et point over nedrykningsstregen i danmarksseriens nedrykningsspil.

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?