23. september 2020
Holbæk-kvinderne fra venstre Nicolina Comerzan, Amalie Feldskou, Julie Højerslev og Maibritt Vesti tabte top-slaget mod Kløvermarken.
Holbæk-kvinderne fra venstre Nicolina Comerzan, Amalie Feldskou, Julie Højerslev og Maibritt Vesti tabte top-slaget mod Kløvermarken.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Holbæk-kvinder tabte topslag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Holbæk-kvinder tabte topslag
Lokalsport Nordvestnyt - 06. september 2020 kl. 13:22
Af Anders Vestergaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De har været ligeså tæt på i de foregående to sæsoner, men heller ikke tredje gang blev lykkens gang for Holbæk Tennis & Padel Klubs kvinder i holdturneringens 2. division.

I lørdagens afgørende kamp om en direkte oprykning til 1. division, tabte holbækkerne på udebane med 4-2 til Kløvermarken, der dermed snupper adgangsbilletten til landets næstbedste række.

Holbæks unge hold kom ellers fint fra start, da førstesinglen Julie Højerslev vandt sikkert i to sæt over en tidligere topspiller.

Holbæks andensingle Amalie Feldskou fulgte godt op og vandt også sin kamp i to sæt.

I tredjesinglen vandt Holbæks Maibritt Vesti første sæt med 6-7, men tabte så andet sæt med 6-2, inden hun blev slået med 10-7 i det afgørende tredje sæt.

I Holbæks fjerdesingle var det nok manglende rutine, der gjorde udslaget for den kun 14-årige, Nicolina Comerzan, der godt nok tabte første sæt med 6-3, men fik et forrygende comeback i andet sæt med en sejr på 0-6.

Og i det tredje og afgørende sæts tiebreak fulgtes de to spillere ad til 7-7, men så løb Nicolina Comerzan ind i en dobbeltfejl, og så kunne Kløvermarkens Charlotte Kiil Poulsen trække fra og vinde 10-7.

I de efterfølgende doubler blev det til to relativt store Holbæk-nederlag for både Julie Højerslev/Amalie Feldskou og Maibritt Vesti/Nicolina Comerzan.

Dermed sluttede holdturneringen udendørs med en lille skuffelse for det unge hold. Men klubchef Carsten Højerslev er fortrøstningsfuld i forhold til holdets oprykningsmuligheder.

- Det er den manglende rutine, der blev afgørende. Men så må vi bare prøve igen, for holdet udvikler sig og er motiveret til den kommende sæson indendørs, understreger Højerslev.

Holbæks mænd i holdturneringens 1. division rundede også udendørs-sæsonen af lørdag eftermiddag, da det på egne baner i Holbæk Sportsby blev til et stort nederlag på 1-5 til B93, der sammen med Ryvang alligevel rykker ned i 2. division.

Holbæk derimod vandt i forrige runde over Ryvang og sikrede sig dermed en ny sæson på sidste mandat i 1. division.

Har debatten om sexisme taget overhånd?