26. september 2020
Fodbold. Danmarksserien. AB Tårnby-Holbæk. Foto: Svend Erik Hansen.
gallery icon

Se billedserie

Fodbold. Danmarksserien. AB Tårnby-Holbæk. Foto: Svend Erik Hansen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Holbæk kan rykke op på søndag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Holbæk kan rykke op på søndag
Lokalsport Nordvestnyt - 11. maj 2019 kl. 20:30
Af Brian Jensen

Flasker resultaterne sig, så kan Holbæks bedste fodboldspillere fejre oprykning til 2. division i den kommende weekend. Det står klart efter danmarksserieholdets lørdagssejr på udebane, hvor holdet slog AB Tårnby med 3-0.

Fredag aften satte forfølgerne fra Avedøre igen point til, da tabeltoerne overraskende tabte med 2-4 til bundproppen Taastrup FC. Og med lørdagens sejr øgede Holbæk forspringet til 11 point i toppen af tabellen.

Det betyder, at hvis Avedøre på lørdag sætter point til i udebanekampen mod Greve, og Holbæk søndag vinder hjemme over Skjold Birkerød, så er holbækkerne sikre på oprykningen.

Lørdagens sejr var egentlig aldrig i fare over for et tandløst AB Tårnby-mandskab. Holbæk vandt på scoringer i første halvleg af Mikkel Jensen og Mads Bobjerg Larsen, mens Malte Sjørslev scorede i anden halvleg.

- I de perioder, hvor vi spillede rundt om deres pres og de dueller, som Tårnby gerne ville fremprovokere, lavede vi to gennemspillede mål. Det var lidt noget rod, de ville gerne have dueller og det blev lidt voldsomt nogle gange, sagde Holbæk-manager Morten Skovby.

Hvis Avedøre vinder deres næste kampe, og Holbæk gør det samme, vil oprykningen blive en realitet i Holbæks hjemmebanekamp den søndag den 2. juni mod Taastrup FC.

Har debatten om sexisme taget overhånd?