24. juni 2021
Morten Rutkjær - her som træner for B93 på besøg i Holbæk SPortsby - bliver ny teknisk chef og first team coach i Holbæk B&I.
gallery icon

Se billedserie

Morten Rutkjær - her som træner for B93 på besøg i Holbæk SPortsby - bliver ny teknisk chef og first team coach i Holbæk B&I.
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Holbæk hyrer Rutkjær og forlænger med cheftræner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Holbæk hyrer Rutkjær og forlænger med cheftræner
Lokalsport Nordvestnyt - 02. juli 2020 kl. 12:28
Af Christian Dahl

Holbækkeren Morten Rutkjær blver fra næste sæson teknisk chef i Holbæk B&I og bliver samtidig ny first team coach under cheftræner Lars Feist, der har fået sin aftale forlænget med et år.

arrow Læs også: Rutkjær vil styrke det positive

Morten Rutkjær har i flere omgange tidligere været i Holbæk B&I som træner, og han er akademiansvarlig på Holbæk Sportsakademi. Han har erfaring som cheftræner for B93, Vanløse og Frem og er Pro-licenstræner og trænerinstruktør i DBU.

I trænerteamet for Holbæks hold i 2. division bliver der rokeret, så den nuværende assistenttræner Christian Holst træder et skridt tilbage og bliver angrebstræner. Det sker efter trænerens eget ønske, da han ønsker mere tid til privatlivet.

Titlen som teknisk chef er en ny titel i Holbæk B&I. Det er meningen, at Morten Rutkjær skal stå for scoutning af spillere og trænere til seniorholdene, og så bliver han ansvarlig fra spillerne overgang fra ungdomsafdelingen via Holbæks U-trup i serie 1 til førsteholdet i 2. division.

arrow Holbæk håber på dobbelt oprykning
03. juli 2020 kl. 11:45 Opdateret: kl. 11:37
Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstår du deres løn-utilfredshed?