28. september 2020
Holbæks 2. divisionshold får måske chancen for at afslutte sæsonen på grønsværen. Foto: Per Christensen
Holbæks 2. divisionshold får måske chancen for at afslutte sæsonen på grønsværen. Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Holbæk går direkte til nedrykningsspil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Holbæk går direkte til nedrykningsspil
Opdateret 18. maj 2020 kl. 19:21
Lokalsport Nordvestnyt - 18. maj 2020 kl. 19:05
Af Brian Jensen

Divisionsforeningen har mandag fremlagt en plan for, hvordan fodboldens 2. division kan blive genstartet. Planen er, at klubberne går direkte til op- og nedrykningsspil - såfremt 2. division får grønt lys fra myndighederne og bliver en del af genåbningens fase tre, den 8. juni.

Sker det vil Holbæk tage 17 point med over i et nedrykningsspil, der kan begynde i weekenden den 13.-14. juni og senest onsdag den 17. juni. Sæsonen afsluttes den 5. juli efter seks spillerunder. Der skal findes en oprykker og fem nedrykkere.

Hvis ikke der bliver givet grønt lys, så vil sæsonen blive lukket uden flere kampe, og så vil man tage stilling til op- og nedrykning.

I Holbæk Bold- & Idrætsforening er formand Kim Stroustrup tilfreds med Divisionsforeningens løsning - også selv om Holbæk i sidste uge var med-underskriver på et brev til Divisionsforeningen, hvor otte 2. divisionsklubber plæderede for at fastfryse stillingen og undlade nedrykninger.

- Ja, absolut. Vores holdning har hele tiden været, at vi gerne vil spille. Men det ville være for ærgerligt at blive rykket ned, fordi vi én gang i sæsonen har været under stregen, siger han.

Hvis 2. division får lov til at starte i genåbningens fase tre, så skal Holbæk møde Vejgaard, Ringkøbing, FC Sydvest, VSK Århus, Dalum og Næsby, i tre hjemmebane- og tre udebanekampe.

- Så må vi bare håbe på lidt lodtrækningsheld, så vi slipper for de lange ture. Det er jo også midt i sommerferien, påpeger HB&I-formanden.

Har debatten om sexisme taget overhånd?