2. juni 2020
Holbæk i blå trøjer spillede lørdag 0-0 ude mod Brønshøj i 2. division i fodbold.
gallery icon

Se billedserie

Holbæk i blå trøjer spillede lørdag 0-0 ude mod Brønshøj i 2. division i fodbold.
Foto: Svend Erik Hansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Holbæk fik uafgjort med 10 mand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Holbæk fik uafgjort med 10 mand
Lokalsport Nordvestnyt - 12. oktober 2019 kl. 17:39
Af Christian Dahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Et rødt kort til Holbæks Kristian Paris betød, at Holbæk var i undertal de sidste cirka 25 minutter af s. divisionskampen ude mod Brønshøj lørdag eftermiddag.

arrow Læs også: Holbæk havde det svært med Brønshøjs pres

Det lykkedes dog Holbæk at stå imod presset fra hjemmeholdet, og dermed endte kampen 0-0.

Det lignede ellers langt fra en målløs kamp i starten af første halvleg. I kampens femte minut var det kun en tackling fra Emil Bjørn i sidste øjeblik, der forhindrede Aleksander Lazarevic i at bringe hjemmeholdet foran. Og to minutter senere headede Holbæks Rasmus Suhr et indlæg fra Mikkel Jensen på overliggeren.

Holbæk var generelt bedst i første halvleg og skabte de største chancer. Men Brønshøj var farlige på omstillinger, hvor de udnyttede, at Holbæks defensiv ofte var i ubalance på grund af de offensive backs.

Efter pausen lagde Brønshøj presset meget længere frem, og det formåede Holbæk ikke at spille sig ud af. Det betød, at hjemmeholdet overtog initiativet, mens Holbæk kun lejlighedsvist truede hjemmeholdet.

Med godt 20 minutter tilbage af den ordinære tid lignede det dog belejring af Brønshøjs straffesparksfelt efter et hjørnespark til Holbæk. Det endte med en lang bold ud af kommunen. Den fejlbedømte Holbæks Kristian Paris fuldstændig ved midterlinjen, og det betød en friløber til Simon Richter. kristian Paris indhentede ham, men lavede frispark lige uden for straffesparksfeltet og blev udvist for at fratage en oplagt scoringschance.

Frisparket sendte Nicolai Clausen på overliggeren, men tættere på kom Brønshøj ikke i kampen, der sluttede 0-0.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?