25. oktober 2021
ØST DANSKE MESTERSKABER I SVØMNING SPORTSBYEN HOLBÆKFoto: Jens Wollesen
gallery icon

Se billedserie

ØST DANSKE MESTERSKABER I SVØMNING SPORTSBYEN HOLBÆKFoto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Holbæk fik to mestre på hjemmebanen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Holbæk fik to mestre på hjemmebanen
Lokalsport Nordvestnyt - 12. oktober 2021 kl. 11:53
Af Brian Jensen

Sporten NVN
Holbæk Svømmeklub var fredag, lørdag og søndag for første gang værter for et større stævne, da klubben i Holbæk Sportsby slog dørene op for de Østdanske mesterskaber. Og det blev afviklet helt efter forskrifterne.

- Det var et fint arrangement.Vi fik god ros fra Dansk Svømmeunion for en stringent afvikling, god information forud og fine rammer. Stort cadeau til stedet, lyder det fra Holbæk Svømmeklubs træner, Michael Hinge.

Der var sat mobiltribuner og plasticstole frem til tilskuere, der ville overvære nogle af de ialt 400 deltagere i mesterskabet.

Sportsligt gik det bedst for Elias Noe og Christopher Brown fra Holbæk Svømmeklub, der begge blev østdanske mestre. Elias Noe i 50 og 100 meter butterfly og Christopher Brown i 200 meter fri.

Holbæk fik også to bronzemedaljer i to holdkapper, 4 x 100 meter medley og 4 x 200 meter fri. Endelig var der en bronzemedalje til David Arnskov i 400 meter medley.

- Det er et "midt i sæsonen-mesterskab", hvor svømmerne ikke topper 100 procent. Men jeg er glad for, at vi kunne afvikle et mesterskab, siger Michael Hinge.

Kalundborg havde tre svømmere med ved mesterskaberne - 15-årige Beatrice Müller, der stillede op i 50 meter bryst, 50 meter fly og 100 meter medley, samt søskendeparret Rebecca og Patrick Skov Vinding på henholdsvis 14 og 16 år.

- Det er et forberedelsesstævne frem mod junior-DM, der foregår i Gladsaxe fra den 4. til den 7. november. I Holbæk fik de mulighed for at svømme mod de samme, som de skal til junior-DM og dermed få testet formen, siger Mikkel Hyldegaard Andersen, træner i Kalundborg Svømmeklub.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?