14. juni 2021
Anfører Mehmet Tomak og serie 1-holdet Holbæk United måtte rejse hjem fra Suså uden point. Foto: Per Christensen
Anfører Mehmet Tomak og serie 1-holdet Holbæk United måtte rejse hjem fra Suså uden point. Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Holbæk United spænder ben for sig selv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Holbæk United spænder ben for sig selv
Opdateret 19. oktober 2019 kl. 19:08
Lokalsport Nordvestnyt - 18. oktober 2019 kl. 21:50
Af Brian Jensen

Holbæk Uniteds fodboldspillere fik endnu en gang spændt ben for sig selv, da serie 1-holdet fredag var på aftenopgave i Suså. For efter at have kæmpet hårdt for at få udlignet Susås tidlige føringsmål tabte holbækkerne koncentrationen, og så scorede hjemmeholdet to gange på to minutter og endte med at tage en sejr på 4-1.

Holbæk United har tradition for udskiftning på førsteholdet, og denne aften var der på grund af afbud tre spillere med fra serie 5-holdet. Startformationen bestod dog af rutinerede spillere, der burde have undgået værternes scoring efter 10 minutter.

- De starter meget godt og fik erobret bolden på midtbanen og fik en friløber. Så det var lidt nederen, for vi havde lige talt om at vi skulle undgå at komme bagud igen. Men vi kom bedre med og havde gode chancer, indtil vi fik et gult kort efter en halv time, beretter Holbæk United-træner Turgay Keskin.

Holbæk United overlevede undertalsperioden og genoptog i anden halvleg det chanceskabende spil. Det gav bonus, da venstrekantspilleren Ahmet Özgen sendte et indlæg fra højrekanten i mål. Desværre for United-mandskabet gik der kun få minutter, før en personlig og placeringsmæssig fejl gav hjemmeholdet endnu en friløber, og så var værterne i front igen.

- Det var en mavepuster, og efterfølgende scorede de på en omstilling til 3-1 efter vores angreb, sukkede Keskin, der ser frem til den lange vinterpause, hvor der er mulighed for at få luget ud i holdets mange fejl.

I slutfasen scorede Suså til 4-1 efter endnu en omstilling, hvor Holbæk Uniteds bageste spiller sparkede bolden direkte i modstanderens ben. Holbæk United kunne have sprunget forbi Bjæverskov og over nedrykningsstregen med en sejr. I stedet kan Bjæverskov øge afstanden til fire point, hvis holdet vinder lørdagens bundopgør mod Fuglebjerg/Sandved-Tornemark.

Hvor langt tror du Danmark når ved EM