5. juli 2020
Raklevs Marcus Stoltenberg scorede to mål, da serie 1-holdet spillede sig videre i pokalturneringen med en stor sejr over Hørve fra serie 4.
Raklevs Marcus Stoltenberg scorede to mål, da serie 1-holdet spillede sig videre i pokalturneringen med en stor sejr over Hørve fra serie 4.
Foto: Anders Vestergaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hørve måtte bøje sig for Raklevs boldspillere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hørve måtte bøje sig for Raklevs boldspillere
Lokalsport Nordvestnyt - 24. juni 2020 kl. 14:00
Af Anders Vestergaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I sidste uges indtræden i pokalturneringen havde de ellers leveret en mandfolkepræstation og vundet efter straffespark-konkurrence over Tølløse fra serie 3.

Og de gode takter var også fremherskende i tirsdagens andenrunde-kamp på hjemmebane, men denne gang var overmagten for stor for Hørve i serie 4, der tabte pokaldysten mod Raklev fra serie 1 med 1-6.

- Igen viste vi meget godt fodbold og var godt med. Raklev var da klart bedst, men ærgerligt nok blev de sat i gang af et tvivlsom straffespark og et par andre fejlkendelser, lød det efter kampen fra Hørve-træner Kenneth Mortensen, der understregede, at han ellers ikke kommenterer dommernes kendelser, men undervejs alligevel skældte lidt ud.

På oplæg fra Mathias Møller fik Raklev en rullestart, da Christian Høegh Jensen scorede efter fire minutter, og efter en halv time fik Raklev så det nævnte straffespark, som Marcus Stoltenberg scorede til 0-2 på.

Og samme Stoltenberg var på færde igen kort før pausen til 0-3.

I starten af anden halvleg satte Hørves indskiftede Simon Jørgensen sig igennem med et par solide tacklinger og fik gelejdet bolden i mål til en - ifølge Hørve-træneren - fortjent reducering til 1-3.

Men ikke længe efter scorede Raklevs midtbaneslider Josvein Sivertsen til 1-4, inden Rasmus Merling-Petersen og Nicolaj Petersen med kort mellemrum scorede til slutresultatet midt i halvlegen.

Med et kvarter tilbage blev Hørve ramt af et rødt kort, og så forduftede den sidste rest af kampmoral i aftensolen.

- Men trods modgangen havde gutterne en kampgejst, som jeg aldrig har set før. Det var meget motiverende, sagde Hørve-træneren, som har som målsætning at rykke op i serie 3 med sit hold i næste sæson.

For Raklev i serie 1 var det fint at komme i gang med pokalturneringen oven på en sejr i en træningskamp mod Høng.

- Det var godt nok at komme på græs igen, og vi havde ikke de store problemer med at spille os igennem, sagde Raklev-træner Steen Nissen, der endnu en gang skal til at bygge et ungt hold op efter, at en håndfuld spillere har forladt klubben.

- Det er jo betingelserne herude, hvor folk flytter til København. Og der er også nogle, som har travlt med husbyggeri og heller ikke er kommet igang. Så vi må i gang med at bygge noget nyt op, siger Steen Nissen, der på grund af det forsinkede program på grund af coronakrisen endnu ikke ved hvilket hold, han skal stille med i næste weekends træningskamp mod Tuse fra sjællandsserien.

- Mange har jo allerede booket sommerferien, må Raklev-træneren konstatere.

Kampens målscorere

4. minut 0-1: Christian Høegh Jensen, 29. minut 0-2: Marcus Stoltenberg, 41. minut 0-3: Marcus Stoltenberg, 48. minut 1-3: Simon Jørgensen, 54. minut 1-4: Josvein Sivertsen, 63. minut 1-5: Rasmus Merling, 66. minut 1-6: Nicolaj Petersen.

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?