22. oktober 2020
Høng i blå trøjer slog Lynge-Broby med 2-0.
gallery icon

Se billedserie

Høng i blå trøjer slog Lynge-Broby med 2-0.
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Høng snuppede en nem sejr over Lynge-Broby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Høng snuppede en nem sejr over Lynge-Broby
Lokalsport Nordvestnyt - 27. september 2020 kl. 19:50
Af Rasmus Blak Møller

Høng-Lynge-Broby 2-0 (2-0)
20. minut: 1-0 Frederik Welander Wittenkamp Andersen, 41. minut: 2-0 Lau Dalskov.

Det var en kølig lørdag eftermiddag, da hjemmeholdet fra Høng tog imod gæsterne fra Lynge-Broby. Høng var ubesejrede i deres to sidste kampe og havde blod på tanden efter sidste uges opgør mod Skælskør, som endte 2-2, så de var klar fra start. Lynge-Broby derimod havde lige kommet sig over et nederlag til FK Sydsjælland, så de skulle op på hesten igen.

Kampen startede som lyn og torden for Høng, hvor de havde mange store chancer, som de ikke udnyttede. Endelig efter 20. minutters spil tog de føringen til 1-0, da Frederik Welander Wittenkamp Andersen snød Lynge-Brobys målmand og sendte bolden i kassen. Høng fortsatte det høje pres, og det gav pote. Lau Dalskov kom nemlig på måltavlen, da han sendte bolden flot i mål, og dermed udbyggede Høngs føring til 2-0. I anden halvleg havde Høng stadig kontrollen, og de havde adskillige store chancer til at score yderligere. De havde denne gang ikke heldet med sig, men de kunne dog tage de tre point med videre, da kampen endte med en 2-0 sejr til Høng.

- Vi var i fuld kontrol fra første til sidste minut, hvor vores gameplan holdt 110 procent. Det eneste, der måske var misvisende, var resultatet, for det skulle have været en meget større sejr. Det var et trykket Lynge Broby hold, som vi mødte i dag, og jeg er faktisk en lille smule skuffet over deres niveau, da vi tidligere havde mødt dem i træningskampe, så jeg havde forventet mere af dem. Vi spillede dem ud på alle parametre, synes jeg. Taget i betragtning af at vi mangler to af vores mest rutinerede drenge i dag, og at jeg har to af mine u19 spillere med, så synes jeg, at vi spiller meget, meget rutineret i dag, lød det fra en meget tilfreds Høngtræner, Thomas Carlsen.

Høng afprøvede i kampen deres nye "gameplan", som var at holde bolden noget mere i egne rækker, og prøve at spille sig ud af de pressede situationer i stedet for at slå lange bolde, og det så ud til at virke.

Høng er nu ubesejrede i de sidste tre kampe, og de har fået mere selvtillid, som de kan tage videre med til de to næste kampe, hvor de først møder Storebælt, som er på en niendeplads, og dernæst i en topkamp møder Ørslev, som ligger på en andenplads med en kamp mindre, og kun to point fra førstepladsen.

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?