19. januar 2020
Svebølles regerende europamester blev igen tre?er ved DM og sigter nu mod næste uges World Cup-afdelingen i finske Lahti. Foto: Dansk Skytte Union
Svebølles regerende europamester blev igen tre?er ved DM og sigter nu mod næste uges World Cup-afdelingen i finske Lahti. Foto: Dansk Skytte Union
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hansen fik igen DM-bronze

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hansen fik igen DM-bronze
Lokalsport Nordvestnyt - 14. august 2019 kl. 10:13
Af Anders Vestergaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Vejret viste sig både fra den solrige, den regnfulde og den meget blæsende side, da de bedste danske skeetskytter var samlet på Odense Skydecenter til DM i weekenden. Og det lunefulde vejr i denne sensommer, gav langt de fleste skytter større eller mindre problemer, hvilket også den generelle score antydede.

Også Svebølles rutinerede og tidligere verdensmester Jesper Hansen havde sine udfordringer og baksede ikke mindst med de drilske duer i den kraftige vind.

Hansen skød sig til en bronzemedalje - ligesom han gjorde det i sidste sæson.

- Det var svært at få styr på duerne i den hårde vind, som også gav noget turbulens, fordi vi skød op ad en vold. Så man var nødt til at gå væk fra den almindelige teknik. Man kan godt skyde i sådan et vejr, men man kan ikke træne sig bedre i det, fortæller Jesper Hansen, der som international topskytte ikke var tilfreds med tredjepladsen og naturligvis gerne ville have vist flaget og vundet sit sjette DM.

I DM-finalen, som blev vundet af Emil Petersen fra Jetsmark med 54 point, røg Jesper Hansen ud som tredjesidste mand med en samlet finalescore på 42 point. Nummer to blev Hansens klubkammerat i Københavns Flugtskytte Klub, Mikkel Petersen.

Næste store konkurrence for Svebølles europamester er World Cup-stævnet i finske Lahti. Og for Jesper Hansen vil sæsonens fjerde World Cup i Finland også give ham en vigtigt indikation på, hvordan formen har det op til næste helt store mål, som er EM i Italien i starten af september.