18. januar 2020
Med sit andet af tre mål header Jesper Halling Tuse foran i hjemmekampen mod Nakskov. Foto: Anders Vestergaard
gallery icon

Se billedserie

Med sit andet af tre mål header Jesper Halling Tuse foran i hjemmekampen mod Nakskov. Foto: Anders Vestergaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Halling-hattrick i Tuse-sejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Halling-hattrick i Tuse-sejr
Lokalsport Nordvestnyt - 07. september 2019 kl. 18:29
Af Anders Vestergaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Han er kommet til Tuse fra Holbæk i sommerpausen, og lørdag eftermiddag slog angriberen Jesper Halling så for alvor til i sin nye klub, da han på hjemmebane scorede tre gange i sjællandsserieholdets sejr på 4-1 over Nakskov.

På især en rigtig god første halvleg gjorde Tuse kort proces mod Nakskov, der i sidste sæson vandt begge de indbyrdes kampe.

Men allerede efter et par minutter varslede Tuse og Jesper Halling stor farlighed, da et opspil og et indlæg var tæt på at give pote.

Men efter et kvarter kom effektivt kontraspillende Tuse foran efter helt samme opskrift, da Jesper Halling satte inedersiden til indlægget.

Og fem minutter senere var angriberen klar igen, da han på flotteste vis headede Niclas Sørensens præcise indlæg i nettet til 2-0.

Og Tuse var generelt farlige på alle angreb, og blot to minutter senere var det Frederik Thor, der blev sendt i dybden af Marcus Carlson. Og efter et par driblinger kunne Thor gøre det til 3-0 efter bare 22. minutter.

Nakskov virkede forslåede, og det kunne være gået endnu værre, hvis Frederik Thor og velspillende Nicolai Gylling Olsen havde haft lidt mere skarphed i at par muligheder sidst i halvlegen.

Netop Nicolai Gylling Olsen var den direkte årsag til, at Tuse allerede efter et par minutter i anden halvleg reelt afgjorde kampen, da han i feltet blev nedlagt af gæsternes keeper og dermed fik det naturlige straffespark, som Jesper Halling omsatte sikkert til 4-0.

Sikkert foran løsnede Tuses hjemmehold nok mere eller mindre bevidst grebet en smule, og det gav i løbet af anden halvleg Nakskov nogle muligheder.

Men der skulle en lille fejlbedømmelse af Tuse-keeper Kasper Gettermann til før gæsterne midt i halvlegen kunne reducere.

Men alt i alt en sikker og velfortjent sejr til Tuse, der som lidt malurt i bægeret måtte se Christian Nielsen blive hjulpet fra banen med en alvorlig knæskade.