12. maj 2021
Hagested, her i en pokalkamp mod FC Kalundborg i 2020, har trukket sit førstehold.
Hagested, her i en pokalkamp mod FC Kalundborg i 2020, har trukket sit førstehold.
Foto: Christian Dahl
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hagested trækker holdet ud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hagested trækker holdet ud
Lokalsport Nordvestnyt - 13. april 2021 kl. 13:16
Af Christian Dahl

Hagested kommer ikke til at stille op i serie 3 i fodbold i foråret.

Klubben spillede sig i efteråret til en syvendeplads og lå dermed lunt til at sikre sig overlevelse i serie 3, men klubben har måttet trække holdet inden forårets halvsæson.

I december meddelte trænerduoen Jakob Smidt og Stefan Bolander, at den skiftede til Jyderup i serie 4.

Siden har klubben også mistet en række spillere. Blandt andet er angriberne Fead Rama og Samir Rexha begge skiftet til Holbæk United i serie 1.

Med holdtrækningen tager Hagested den ene nedrykningsplads i serie 3 pulje 6. Tuse, der ikke fik point i efteråret, ligger til at tage den anden sikre nedrykningsplads, mens Fårevejle og Raklev med seks point samt Svinninge med syv point ligger lige over stregen.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Hagested til deres holdtrækning, men det betyder, at klubben nu kun har et seniorhold, som kommer til at spille i serie 5.

Hagested blev i sommeren 2017 igen en selvstændig klub, da 14 års samarbejde med naboklubben Tuse Næs stoppede. Sammen nåede Hagested/Tuse Næs en enkelt sæson i serie 1 i 2005.

I den kommende sæson kommer Hagesteds førstehold til at møde Tuse Næs' andethold i serie 5, hvor de første gang tørner sammen torsdag den 22. april i Udby.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?