9. august 2020
Badminton. 1. division. Holbæk-Gentofte. 

Foto: Per Christensen
gallery icon

Se billedserie

Badminton. 1. division. Holbæk-Gentofte. Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hård ilddåb i 1. division

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hård ilddåb i 1. division
Lokalsport Nordvestnyt - 08. september 2019 kl. 13:58
Af Brian Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Holbæk Badminton Klub fik lørdag indviet den nye hjemmebane i Holbæk Sportsby. Men oprykkerne i 1. division fik ikke mange ben til jorden over for Gentoftes liga-nedrykkere. Gentofte satte en tyk streg under niveau-forskellen og vandt opgøret med 9-0.

I to tilfælde fik holbækkerne presset modstanderne ud i et tredje sæt. Peter Mørk og Frederikke Bækgaard Rasmussen tabte i 2. mixeddouble første sæt med 10-21, men vandt det næste med 22-20. Efter et langt og spændende tredje sæt tabte Holbæk-doublen dog med 20-22.

Frederikke Rasmussen var også involveret i holdkampens anden tresætskamp. Hun tabte sammen med Ida Marie Kristensen første sæt i 1. damedouble, med cifrene 11-21. Andet sæt blev vundet med 21-15, inden Gentofte-parret tog tredje sæt med cifrene 21-12.

Den debuterende Holbæk-træner Thomas Layborn var dog glad for indsatsen - og så bedre præstationer end ved de få træningspas, han har haft med spillerne.

- Den overordnede følelse er, at vi gjorde en rigtig god figur. Jeg har ikke set dem præstere på det her niveau før, og det er rart, når det er mod sådan en klasse-modstander, siger træneren, der kan se frem til en hård sæson i den næstbedste række.

- Det bliver en sæson, hvor vi skal fokusere på egne præstationer. At stjæle point, der hvor vi kan. Vi får rigtig meget læring af, hvad vi skal bygge på, lyder det fra Layborn.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?