13. maj 2021
Jonas Thomsen er i bedste fald tilbage om et par uger for Svebølle - i værste fald om et par måneder. Foto: Per Christensen
Jonas Thomsen er i bedste fald tilbage om et par uger for Svebølle - i værste fald om et par måneder. Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Håb om kort skadespause

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Håb om kort skadespause
Lokalsport Nordvestnyt - 22. april 2021 kl. 15:03
Af Brian Jensen

Det kan vise sig at blive en livslang skade, som Jonas Thomsen pådrog sig, da Holbæk og Svebølle onsdag den 14. april spillede 1-1 i serie 1. For ender det med en operation, så kan den spillende Svebølle-træner ende med at have en stiv og ubevægelig langefinger på venstrehånden i resten af livet.

arrow Læs også: Svebølle-profil skal opereres

Skaden opstod, da Thomsen efter 10 minutter af serie 1-kampen kastede sig frem mod et hovedstød - og efterfølgende landede med venstre hånd inde under kroppen.

- I første omgang valgte de at »knække« den på plads, hvor armen var bedøvet, men de er stadig ikke sikker på, at den er på plads. Hvis den er, så kan jeg være tilbage om et par uger. Hvis den ikke er, så skal den opereres, og så er jeg nok ude i en måned eller to, fortæller Thomsen, der fik sat fingeren på plads mandag.

Klar på sidelinjen
- Hvis det ender med operation, så skal der noget ståltråd i og så får jeg en stiv finger i resten af livet. Så jeg skal virkelig passe på den her i de næste par uger, siger Jonas Thomsen.

Han er dermed klar til en fuldtidstjans som træner på sidelinjen på lørdag, når Svebølle spiller på hjemmebane mod Fårevejle i serie 1.

arrow Svebølle sled sig til point mod Holbæk
14. april 2021 kl. 21:17 Opdateret: kl. 21:17
arrow Svebølle ramt hårdt af skader
14. april 2021 kl. 11:25 Opdateret: kl. 11:25
Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?