10. april 2020
HB&I-formand Kim Stroustrup, til venstre, forventer, at 2. divisionsspillerne træner selv, mens klubbens personale er hjemsendt. Foto: Per Christensen
HB&I-formand Kim Stroustrup, til venstre, forventer, at 2. divisionsspillerne træner selv, mens klubbens personale er hjemsendt. Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: HB&I sender personale hjem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HB&I sender personale hjem
Lokalsport Nordvestnyt - 18. marts 2020 kl. 10:06
Af Christian Dahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- I takt med at vi ser indtægterne forsvinde, bliver vi nødt til at gøre noget.

Sådan siger formanden for Holbæk B&I, Kim Strou­strup, efter klubben tirsdag valgte at hjemsende klubbens fem fastansatte samt klubbens frivillige trænere og ledere.

Det drejer sig om talentchef Rasmus Stenild, børne- og trænerudvikler Anders Hall, T+træner Daniel Weisdorf, sponsorkonsulent Asger Madsen og fysisk træner Aske Lundsgaard. De fem er klubbens eneste fuldtidsansatte, og de bliver sendt hjem i håbet om, at klubben kan få del i regeringens hjælpepakke.

- Vi er gevaldigt presset på økonomien. Vi må tage de ting, vi kan få. Vi håber, at vi kan få mulighed for at få hjælp til lønningerne. Vi gør det for at få del i puljen, siger Kim Stroustrup.

Mens regeringens restriktioner forsat blot gælder til 30. marts, har Holbæk B&I valgt at hjemsende personalet frem til anden påskedag den 13. april.

- Der er ingen, der ved, hvor lang tid det varer. Vi er nødt til at handle, og vi vurderer, at der nok går en måneds tid, fortæller Kim Stroustrup.

Hjemsendelsen berører ifølge formanden ikke spillerne i 2. divisionstruppen. De fleste af dem har kun amatøraftaler med klubben, mens nogle få har en professionel kontrakt på deltid. Men ifølge formanden var det under ingen omstændigheder på tale at hjemsende dem.

- Vi har forventninger til spillerne, selvom de ikke kan træne sammen. Vi forventer, de holder sig i form, så de er klar, når sæsonen går i gang igen, siger Kim Strou­strup.

Alle kampe og al holdtræning i dansk fodbold er aflyst til og med søndag den 29. marts.