14. april 2021
HB&I-formand Kim Stroustrup forventer, at den kommende generalforsamling  bliver afviklet på en digital platform.
HB&I-formand Kim Stroustrup forventer, at den kommende generalforsamling bliver afviklet på en digital platform.
Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: HB&I planlægger en virtuel generalforsamling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HB&I planlægger en virtuel generalforsamling
Lokalsport Nordvestnyt - 25. februar 2021 kl. 16:45
Af Brian Jensen

Det er ikke helt nemt for bestyrelsen i Holbæk Bold- & Idrætsforening at afvikle en stor generalforsamling, når forsamlingsforbuddet på fem personer samtidig skal overholdes. Derfor planlægger bestyrelsen at afvikle generalforsamlingen onsdag den 3. marts virtuelt. Det betyder formentlig, at medlemmerne skal logge sig ind via et link - og at medlemsstatus så bliver verificeret.

arrow Læs også: Nyvalgt HB&I-bestyrelse er konstitueret

Det oplyser HB&I-formand Kim Stroustrup.

- Vi vil jo helst have den afholdt, så vi arbejder med forskellige scenarier. Så det er svært at sige, præcis hvordan det bliver afviklet. Vi vil prøve at lave et komprimeret møde, hvor vi får godkendt regnskabet og får valgene på plads, siger formanden, der har stillet sit mandat til rådighed - men dog stiller op til genvalg.

Vigtigt med handlekraftig bestyrelse

Stroustrup understreger vigtigheden af at få en handlekraftig bestyrelse på plads.

- Vi har brug for at få valgene på plads. Og vi har talt om eventuelt at lave en ekstraordinær generalforsamling på et senere tidspunkt, hvor man kan mødes. Men det er jo svært at sige en dato for, hvornår det kan ske, lyder det fra Stroustrup.

Den nuværende bestyrelse er så at sige delt i to i spørgsmålet omkring en samarbejdsaftale med 1. divisionsklubben HB Køge. Stroustrup er blandt fortalerne for et øget samarbejde med HB Køge. Indtil videre ligger det fast, at Kim Stroustrup genopstiller som formand og at Nicolai Stokholm også stiller op til formandsposten.

Derudover genopstiller Jacob Madsen, Jesper Larsen og Rasmus Jægersø fra den nuværende bestyrelse. Desuden stiller Jacob Andersen, der sidder i klubbens sportsudvalg, også op til bestyrelsen. Stroustrup beretter, at enkelte af de i alt 10 personer, der stiller op til bestyrelsen på generalforsamlingen, lader deres eventuelle valg være afhængigt af, om Stroustrup bliver genvalgt.

- I den gruppe, jeg stiller med, er der nogle der trækker sig, hvis jeg ikke bliver valgt. Men jeg vil godt vente med at fortælle, hvem det er. Jeg vil gerne have en handlekraftig bestyrelse, det har jeg lært i det seneste år, siger Stroustrup, der har været HB&I-formand siden november 2019.

Formanden beretter i øvrigt, at der er kommet et enkelt forslag ind i indbakken, før generalforsamlingen. Det pågældende forslag handler om at sløjfe den vedtægt, der kræver at navne på bestyrelseskandidater skal være formanden i hænde senest otte dage før generalforsamlingen. Den vedtægt blev tilføjet i november 2019, for at forhindre at den daværende bestyrelse blev kuppet på selve dagen for bestyrelsesvalget.

- Det kan vi godt behandle på generalforsamlingen onsdag. Men det kan også tages på en ekstraordinær generalforsamling senere, lyder det fra Stroustrup.

arrow Formand Stokholm skal samle de to lejre i HB&I
05. marts 2021 kl. 13:51 Opdateret: kl. 13:51
arrow Deltagerrekord på HB&I's generalforsamling
04. marts 2021 kl. 16:58 Opdateret: kl. 16:58
arrow Stokholm er ny formand i HB&I
03. marts 2021 kl. 23:24 Opdateret: kl. 00:10
Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?