25. september 2021
Christoffer Lisson fra Kalundborg måtte stå af cyklen i sit internationale comeback.
Christoffer Lisson fra Kalundborg måtte stå af cyklen i sit internationale comeback.
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Godkendt comeback trods tidligt exit

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OBS! Denne artikel er en betalingsartikel og kan derfor kun læses af abonnenter eller mod betaling.

Godkendt comeback trods tidligt exit
Lokalsport Nordvestnyt - 14. september 2021 kl. 14:27
Af Christian Dahl

Kalundborgenseren Christoffer Lisson kørte søndag sit første internationale løb siden sin operation, da han stillede til start i Antwerp Port Epic.

Han måtte dog finde sig i, at et andet comeback fyldte mere, da Mathieu van de Poel, der har været ude med en rygskade siden OL, stillede til start og endte med at vinde løbet i et spurtopgør med Tac van der Hoorn.

Der var Christoffer Lisson stået af cyklen. Helt som ventet måtte han nemlig opgive at gennemføre løbet, hvor kun 66 gennemførte, mens 56 stod af undervejs.

- Det gik meget fint. Lidt som forventet. Jeg har kun kørt et par A-løb i Danmark. Løbet i Belgien havde en masse grus og en masse brosten, og jeg havde ingen forventning om, at jeg kunne gennemføre. Det skal man være i topform for, og jeg har kun trænet i halvanden måned, siger Christoffer Lisson.

Mangler udholdenhed

Løbsruten gik i flere tilfælde i begge retninger på de samme veje, og vejene blev kun holdt lukket for trafik i den korte periode, som rytterne kørte på dem. Derfor fik ingen lov at falde langt efter feltet.

- Hvis vejene havde været lukket, var der mange flere, der havde gennemført. Men hvis du kom tre-fire minutter efter feltet fik du at vide, at du var ude, fortæller han.

Lisson havde en ambition om at komme med i det tidlige udbrud. Men selv om det mislykkedes, er han glad for sin insats.

- Bare det at kunne være med i tempoet i starten var meget rart. Jeg mangler noget udholdenhed og noget genoptræning. Især omkring core, siger Christoffer Lisson.

Han skal i resten af september køre et par danske A-løb, mens næste internationale opgave formodentlig bliver i Norge i begyndelsen af oktober.

Stemmer du til kommunalvalget i år?