28. september 2020
Triston Hall headede Holbæk foran.
Triston Hall headede Holbæk foran.
Foto: Christian Dahl
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gode takter i HBI-remis

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gode takter i HBI-remis
Lokalsport Nordvestnyt - 14. august 2020 kl. 21:20
Af Christian Dahl

To mål efter hjørnespark betød, at Avarta og Holbæk fredag aften spillede uafgjort i en træningskamp forud for turneringsstarten for divisionsfodbolden.

Avarta kom aggressivt ud til kampen, og det tog Holbæk en periode at vænne sig til, men så satte de sig stille og roligt på kampen.

Højresiden med den normale kant Mads Bobjerg Larsen som back og nytilkomne Tarik Mourhrib som kant gjorde ondt på Avarta, og Tarik Mourhrib viste noget af det målsøgende spil, som Holbæk til tider har manglet. Han burde også have bragt Holbæk foran midt i første halvleg, da han blev spillet fri foran mål, men målmanden klarede.

I det 35. minut fyrede Tarik Mourhrib et godt skud af, som gav hjørnespark, og midterforsvareren Triston Hall headede bolden ind til føring til Holbæk.

Det løsnede op for mere offensivt spil fra Holbæk, men det forblev 0-1 ved pausen.

I anden halvleg gjorde en række udskiftninger, at flowet forsvandt fra kampen.

Selv om Holbæk havde chancer til endnu en scoring - ikke mindst på grund af et par gennembrud af Mikkel Jensen - måtte han se Avartas Emil Thomsen udligne nærmest med hælen på en halvtilfældig bold efter et hjørnespark.

Men træneren er overordnet glad for kampen.

- Vi har spillet en træningskamp, der bar præg af at være den første. Så var vi meget dårlige i Tuse tirsdag, og det har vi snakket om. Jeg kunne ikke genkende holdet i Tuse, men det kunne jeg i dag. Vi kommer med god energi og spillelyst. De ting vi har kæmpet med, med defensiv organisation og med at sætte spillet op, det lykkes vi med i dag, så jeg er rigtig glad, siger Lars Feist.

Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?