30. maj 2020
Direktør Carsten Damgaard har masser af albuerum i Holbæk Sportsby. Foto: Peter Andersen
Direktør Carsten Damgaard har masser af albuerum i Holbæk Sportsby. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Glæder sig til fælles oplevelser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Glæder sig til fælles oplevelser
Lokalsport Nordvestnyt - 07. april 2020 kl. 10:19
Af Brian Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Holbæk Sportsbys første forårssæson blev sprængt i atomer af coronavirus, og for direktør Carsten Damsgaard er det en ensom affære at trave gennem de 23.000 kvadratmeter idrætsanlæg.

Alle faciliteter og aktiviteter er sat på stand by, med undtagelse af restauranten, der sælger take away-retter.

Holbæk Sportsby har sendt 17 kontrakt-ansatte hjem med løfte om løngaranti fra regeringen.

Sportsbyens nødberedskab består af direktør Damsgaard, driftschef Anders Rosairus, økonomichef Peter Buchardt og Svend Rinken, der er chef for food & beverage, altså mad- og drikkevarer.

- Vi har et nødberedskab til ventilation, varmecentralen og vandbeholderen til svømmecenteret skal også tilses. Så der er skruet mest muligt ned, både på lønomkostninger og driften, fortæller Carsten Damsgaard.

Sportsbyen har måtte annullere eller udskyde aftaler for resten af året, og fraværet af idrætsfolkene gør indtryk på Carsten Damgaard.

- Vi oplever næsten det modsatte af, hvad sportsbyen nåede at bevise, at der er et stort sammenhold, forklarer Damsgaard, der ikke er i tvivl om, hvad han glæder sig mest til på den anden side af corona-krisen.

- At kunne åbne dørene for brugerne, og at brugerne og vi kan komme tilbage i samme spor, med fælles oplevelser, som da vi havde landskamp i Davis Cup, siger han.

Direktøren har desuden fået masser af henvendelser fra de 29 foreninger, der holder til i sportsbyen.

- Jeg får mails og opkald fra alle foreningerne, der spørger om vi har en fornemmelse af, hvad der sker. Så alle venter og glæder sig, lyder det fra Damsgaard.

Indtil da bruges ventetiden på at ordne nogle af de ting i sportsbyen, der ville være svært under normale omstændigheder.

- Vi har haft eksterne håndværkere til at udbedre ting, malere og elektrikere. Og så har vi gjort rent i alle krogene, fastslår Carsten Damgaard.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?