27. september 2021
Holbæks defensiv fungerede bedre end længe mod Ringsted. Her er det Mathias Friis og målmand Mikkel Kvist, der klarer en situation.
Holbæks defensiv fungerede bedre end længe mod Ringsted. Her er det Mathias Friis og målmand Mikkel Kvist, der klarer en situation.
Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Glad - men plads til forbedring

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OBS! Denne artikel er en betalingsartikel og kan derfor kun læses af abonnenter eller mod betaling.

Glad - men plads til forbedring
Lokalsport Nordvestnyt - 12. september 2021 kl. 14:18
Af Christian Dahl

Der var glæde og lettelse i Holbæk-lejren, efter holdet lørdag vandt 4-2 over Ringsted i danmarksserien i en kamp, hvor holdet var foran, men måtte se Ringsted udligne til 2-2, inden to sene mål sørgede for Holbæks sejr.

- Jeg er glad for indstillingen. Både det udtryk, vi kommer med, og den indsats, vi kommer med. Det var langt bedre end i sidste uge, siger Holbæks træner Marc Thevis med henvisningen til nederlaget hjemme mod Tårnby FF den 4. september.

Træneren var bestemt ikke tilfreds, da Ringsted fik tildelt et straffespark efter et hjørnespark. Men han er til gengæld meget tilfreds med reaktionen fra sit hold, efter straffesparksudligningen. Blot to minutter efter scorede Holbæk til 2-3.

- Det viser kæmpe moral, at vi kommer tilbage. Andre hold kunne godt tabe sådan en kamp 3-2. Men vi mangler kynisme. Vi kan score flere gange. I anden halvleg har vi tre-fire gode episoder inden vores scoring, som vi ikke får slutprodukt på, selv om vi er fri i feltet eller fri på kanten, siger Marc Thevis.

- Jeg er glad for reaktionen i modgang. Vi stepper op og står sammen som en enhed, siger træneren.

Hans forsvarsgeneral Emil Bjørn fik sine første spilleminutter efter skiftet tilbage til Holbæk fra Frem, da han blev skiftet ind 10 minutter før tid. Der går stadig noget tid, før han kan spille en hel kamp, men det er tegn på, at det lysner defensivt, som har været Holbæks store problem i sæsonen.

Samtidig spillede Holbæks forsvar, hvor anfører Malte Sjørslev og Mathias Friis startede centralt, en af de bedste kampe i sæsonen.

Bundholdet Ringsted satte dem heller ikke under stort pres, og de fleste dueller blev fysiske, som er en fordel for store Mathias Friis.

- Det ser bedre ud i dag. Men alligevel med plads til forbedring. Vi har noget rutine på holdet, men for fem-seks af vores spillere er der ingen rutine. Der er det første gang, de prøver situationerne, og derfor ved vi godt, at det kommer til at gå op og ned. Men der var løfter om forbedringer i dag, siger Marc Thevis.

Stemmer du til kommunalvalget i år?