4. august 2020
Morten Frendrup under torsdagens sejr over FC Nordsjælland. Han er kåret til bedste unge spiller i Superligaen i juni.
Morten Frendrup under torsdagens sejr over FC Nordsjælland. Han er kåret til bedste unge spiller i Superligaen i juni.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Frendrup hædret i Superligaen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Frendrup hædret i Superligaen
Lokalsport Nordvestnyt - 10. juli 2020 kl. 17:09
Af Christian Dahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Thank you guys. I could not do it without you so thank you.

Som stamspiller på et hold med en række udenlandske profiler skal man selvfølgelig kunne klare sig på engelsk. Det var også tilfældet, da Morten Frendrup fra Tuse fredag blev overrasket ved Brøndbys taktikmøde, da træner Niels Frederiksen kunne fortælle ham, at han er kåret til månedens unge spiller i Superligaen i juni.

- Tak skal I have. Jeg havde ikke fået den uden jer, så tak, oversætter Brøndby selv Morten Frendrups ord til på den video, de har lagt ud på de sociale medier.

Morten Frendrup var internt i Brøndby blevet kåret til månedens spiller i sidste uge, og fredag kom kåringen fra Superligaens komite så.

- Frendrup er med sit kontante og disciplineret spil på den centrale 6'er-position stærkt medvirkende til, at Brøndby IF defensivt har været nærmest umulige at lave chancer imod. Morten Frendrups præstation i den københavnske derby var et klart bevis på, hvor langt han er i sin udvikling, lyder begrundelsen.

Morten Frendrup blev i 2018 den yngste Brøndby-debutant nogensinde, og i denne sæson har han spillet 24 kampe for Brøndby. Han har forlængst erobret en stamplads, og han spillede fuld tid for Brøndby i torsdagens sejr på 4-0 over FC Nordsjælland, selv om han i weekenden blev skiftet ud i pausen i en generelt sløv Brøndby-indsats, da AaB vandt 2-0 i Aalborg.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?