12. maj 2021
Spillende træner Mehmet Tomak og Holbæk United vandt for første gang i denne sæson, da Greve blev slået på egen bane fredag aften. Foto: Thomas Olsen
Spillende træner Mehmet Tomak og Holbæk United vandt for første gang i denne sæson, da Greve blev slået på egen bane fredag aften. Foto: Thomas Olsen
Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Første sejr til Holbæk United

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Første sejr til Holbæk United
Opdateret 30. april 2021 kl. 21:58
Lokalsport Nordvestnyt - 30. april 2021 kl. 21:55
Af Anders Vestergaard

- En dejlig følelse!
Cheftræner Mehmet Tomak var en glad mand, da han kørte hjem oven på fredagens udekamp. Og det var der ikke så meget at sige til.

For første gang i denne sæson smagte Holbæk United fra bunden af serie 1 nemlig sejrens sødme, da holdet i den første kamp i nedrykningsspillet vandt med 1-2 på udebane over bundkollegaen fra Greve.

På den lidt ujævne græsbane i Greve stod Holbæk United solidt og kompakt i alle kæder, og efter lidt tid til at vænne sig til underlaget fik United spillet til at flyde og skabte en del chancer.

Og efter 20 minutter kom belønningen, da indskiftede Venhar Abazibra løb mod første stolpe og pandede et hjørnespark i mål til en fortjent føring.

I den fysiske kamp vandt United mange dueller, men fik ikke udnyttet, at Greve var i undertal kort før pausen.

Fra anden halvlegs start var Holbæk United i kontrol og kom foran med 0-2 efter en lille time, da Venhar Abazibra blev dobbelt målscorer efter godt forarbejde af Fead Rama.

United havde herefter fine chancer til at afgøre kampen, men i stedet åbnede kampen sig igen med et kvarter tilbage, da Greve udnyttede en opspilsfejl.

Det gav lidt nervøsitet i Holbæk United-lejren, men 10 minutter før tid skabte indskiftede Bahri Yakar en ny ro på holdet, da han fra 25 meters afstand ramte stolpen.

Og umiddelbart efter havde også Fead Rama et par muligheder for at lukke kampen.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?