16. september 2021
Marcus Stoltenberg reducerede for Raklev i slutfasen, men kunne ikke forhindre holdet i at tabe 4-1 ude til B73, Slagelse efter et år uden nederlag.
Marcus Stoltenberg reducerede for Raklev i slutfasen, men kunne ikke forhindre holdet i at tabe 4-1 ude til B73, Slagelse efter et år uden nederlag.
Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Første nederlag i et år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Første nederlag i et år
Lokalsport Nordvestnyt - 17. oktober 2020 kl. 18:35
Af Christian Dahl

Raklev havde ikke tabt en kamp siden 11. oktober 2019, da de lørdag gik på banen ude mod B73, Slagelse i fodboldens serie 1.

Men det var ikke til at se på Raklev, der måske nok var med i kampen det første kvarter, men efter Onur Bilgins scoring til 1-0 for B73, Slagelse forsvandt Raklev ud af kampen.

Stillingen var 1-0 ved pausen, og kampen blev reelt lukket på fire minutter i begyndelsen af anden halvleg, da Tobias Rasmussen og Johannes Larsen gjorde det til 2-0 og 3-0 - målet til 3-0 endda i undertal.

Onur Bilgin blev dobbelt målscorer, da han gjorde det til 4-0 10 minutter før tid, mens Raklevs Marcus Stoltenberg i overtiden reducerede til slutresultatet 4-1.

Dermed rykker B73, Slagelse forbi Raklev i tabellen, hvor B73 Slagelse nu er på femtepladsen med 19 point, mens Raklev er nummer seks med 17 point.

Holbæk B&I er nu eneste ubesejrede hold i rækken og er nummer et med 25 point, mens Herfølge på den tredjeplads, der kan give oprykning, har 20 point.

Synes du, at kommunen er der for dig?