4. juli 2020
Topscorer Katja Larsen var kampens store Holbæk/Jernløse-spiller, men brændte afgørende straffelkast mod Hvidovre. Foto: Per Christensen
gallery icon

Se billedserie

Topscorer Katja Larsen var kampens store Holbæk/Jernløse-spiller, men brændte afgørende straffelkast mod Hvidovre. Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Første Holbæk/Jernløse-nederlag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Første Holbæk/Jernløse-nederlag
Lokalsport Nordvestnyt - 13. oktober 2019 kl. 15:06
Af Anders Vestergaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De havde ellers muligheden for et enkelt point, men brændte straffekast efter det ordinære slutfløjt, og så måtte holdfællesskabet Holbæk/Jernløse i håndboldkvindernes 3. division indkassere sæsonens første nederlag, da Hvidovre vandt med 19-20 i Jernløsehallen søndag eftermiddag.

En superspændende og tæt anden halvleg, som Holbæk/Jernløse indledte med at indhente et efterslæb på tre mål fra første halvleg, fik en dramatisk afslutning, da kampens helt store Holbæk/Jernløse-spiller, Katja Larsen, trådte i karakter i de sidste fem hektiske minutter.

Først udlignede hun til 17-17 på et straffekast, hun selv havde skaffet. Hvidovre kom dog relativt hurtigt foran med 17-19, inden Larsen igen med to mål sørgede for udligning til 19-19 et minut før tid.

Hvidovre fik i angrebet efter scoret til 19-20, inden Holbæk/Jernløses Eva Roer Nielsen tilkæmpede sig til et straffekast i sekundet inden slutsignalet.

Katja Larsen meldte sig til at tage kampens sidste kast, men endnu en gang diskede Hvidovres stærke keeper op med en stor redning.

- Vi spillede en fin kamp og havde da fortjent et uafgjort resultat, men vi kendte ikke vores besøgelsestid og brændte for mange straffekast. Det blev nok afgørende. Men det var fedt, at Katja Larsen turde tage ansvaret efter de sædvanlige straffekastskytter havde brændt, sagde Holbæk/Jernløse-træner Jesper Øvad umiddelbart efter kampen.

Katja Larsen blev topscorer med syv mål - og kåret til kampens Holbæk/Jernløse-spiller.

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?