19. juni 2021
Rasmus Hulquist scorede for anden weekend i træk på straffespark.
Rasmus Hulquist scorede for anden weekend i træk på straffespark.
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flot comeback var ikke nok

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flot comeback var ikke nok
Lokalsport Nordvestnyt - 06. juni 2021 kl. 16:20
Af Christian Dahl

Ingen af holdene kunne nå oprykningspladserne, da Avarta søndag tog imod Fårevjle i serie 1's oprykningsspil.

Men de to hold leverede alligevel en fin kamp med fem scoringer.

Avarta dominerede kampen med kvikt angrebsspil, og Fårevejle, der i første halvleg stod lavt og afventede, hvade problemer med hjemmeholdet.

Det blev dog ikke til scoringer inden pausen, selv om hjemmeholdet havde en lille håndfulf fornuftige muligheder, og Fårevejle var giftige på standardsituationer.

Efter pausen kom hjemmeholdet dog hurtigt foran 2-0. I det 47. minut var det Oliver Lyngaa, der blev spillet fri på kanten af en befrier fra forsvaret. Han chippede elegant bolden over Nicolai Nielsen i Fårevejles mål.

Seks minutter senere var det Abdoulie Manneh, der scorede efter et indlæg mod bageste stolpe.

Fårevejle valgte derefter at skifte taktik og spille mand-mand defensivt for at komme op at lægge mere pres på Avarta. Den mission lykkedes, og i 69. minut gav det et straffespark, da Metkel Keleta Awalom spillede Kasper Timm fri, og han blev fældet af målmanden. Rasmus Hultquist Nielsen scorede sikkert på straffesparket.

Syv minutter senere udlignede Nikolaj Slott Steensen, da han vendte rundt i feltet og skød hårdt mod målmanden. I første omgang fik keeperen afvist skuddet, men dr kom så meget spin i bolden, at den trillede over mållinjen efterfølgende.

Det flotte comeback gav dog ingen point til Fårevejle. For i 89. minut headede Mathias Thorlacius bolden på mål, og selv om Nicolai Nielsen havde hånden på, kunne han ikke holde bolden ude.

Nederlaget betyder, at Fårevejle inden sidste rundes kamp mod Svebølle er sidst i oprykningsspillet. Holdet kan dog stadig nå fjerdepladsen.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?