21. juni 2021
Brasilianske Gilberto Macena scorede et flot mål i Holbæks serie 1-kampe mod Solrøds tophold mandag aften.
Brasilianske Gilberto Macena scorede et flot mål i Holbæks serie 1-kampe mod Solrøds tophold mandag aften.
Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flot Macena-mål var et point værd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flot Macena-mål var et point værd
Lokalsport Nordvestnyt - 15. oktober 2019 kl. 12:29
Af Anders Vestergaard

I langt over en time så det ud til at et flot brasiliansk mål skulle blive afgørende og være med til at tilføje topholdet Solrød sæsonens første nederlag i serie 1.

Men Solrød nåede kort før tid at få udlignet til 1-1, da topholdet mødte Holbæks andethold i Holbæk Sportsby mandag aften.

Den 35-årige brasilianske angriber og tidligere topscorer i Holbæk og Horsens, Gilberto Macena, der som indskiftningsspiller forleden nåede sin førsteholdskamp nummer 50 for Holbæk, var mandag tilbage på andetholdet, hvor han efter et kvarters tid viste sit høje tekniske niveau, da han nærmest saksesparkede holbækkerne i front.

Et mål, der var en fryd for øjet og et moralsk pift til Holbæk, som var under pres, men efter scoringen satte sig på kampen og styrede store dele ef første halvleg.

I en relativt chancefattig kamp pressede Solrøds ubesejrede tophold mere og mere på efterhånden som anden halvleg skred frem, og i den sidste halve time var holbækkerne for alvor trykket i bund.

Med små 10 minutter tilbage måtte det bravt kæmpende forsvar dog overgive sig, da Solrøds Rasmus Mohr Lytsen fik udlignet.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?