19. oktober 2021
Sandra Holm Poulsen og Lammefjorden tabte til Himmelev. Foto: Thomas Olsen
Sandra Holm Poulsen og Lammefjorden tabte til Himmelev. Foto: Thomas Olsen
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flere gode minutter trods nyt nederlag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flere gode minutter trods nyt nederlag
Opdateret 03. oktober 2021 kl. 20:55
Lokalsport Nordvestnyt - 03. oktober 2021 kl. 20:45
Af Anders Vestergaard

Helt som i sæsonpremieren på hjemmebanen i Vallekilde Hørve Kultur- og Idrætscenter var de bagud med syv mål ved pausen.

Men selv om Lammefjordens kvinder i håndboldens 3. division var på vej til at gentage et fint comeback i anden halvleg, som det skete mod Ydun i Hørve, lykkedes det ikke på samme måde at skabe spænding om slutresultatet i udebane-kampen mod Himmelev sent søndag eftermiddag.

I Himmelev-hallen tabte Lammefjorden sæsonens anden kamp med 25-19 efter at have været bagud med 15-8 ved pausen.

- Vi mødte et klart bedre hold med lidt mere fart på end sidste gang, men der er længere tid af kampen, der er godkendt denne gang end sidst, lød den umiddelbare vurdering fra Lammefjordens cheftræner John »Donner«Hansen oven på nederlaget i Himmelev-hallen.

Som i den første kamp mod Ydun kneb det gevaldigt med angrebsspillet hos Lammefjorden, der i første halvleg lavede mange tekniske fejl og afsluttede med en usikkerhed, der kostede boldtab og gav Himmelev gode betingelser for veludførte kontraangreb.

Første rundes topscorer Sandra Lund Poulsen scorede kampens første mål på straffekast, men så gik der 12 minutter før Lammefjorden scorede anden gang - og det var også Sandra Lund Poulsen, der scorede til 4-2 i den målfattige start.

Lammefjorden havde det svært, men fik dog scorings-frekvensen en smule i vejret med fine mål af Lykke Villumsen og unge Rikke Anker Nielsen, der i øvrigt fik en fin sæsondebut som højre back - og med otte mål tilmed blev sit holds topscorer.

Efterslæbet var stort ved indgangen til anden halvleg, men med mål af Sandra Lund Poulsen, Rikke Anker Nielsen og Stephanie Jensen, fik Lammefjorden bragt det ned på fire mål samtidig med at keeper Stina Loise Hansen stod godt bag et lidt mere sammentømret forsvar.

Men undervejs måtte Lykke Villumsen hjælpes fra banen med en forvredet ankel, og så manglede holdet en af skudtruslerne fra distancen.

Lammefjorden kom igen bagud med seks mål, inden Sophie Bøgh Petersen med to mål og Rikke Anker Nielsen med fire af slagsen fik gjort stillingen til 21-18 fem minutter før tid.

Men hjemmeholdet havde genvundet skarpheden og afgjorde kampen.

- Vores afslutninger i første halvleg var ikke gode nok, men generelt var der klar fremgang at spore, og de nye Rikke og Emma Anker Nielsen gjorde det fint, lød roserne fra John Hansen.

Rejser du til udlandet i år?