13. august 2020
Holbæk/Stenhus i hvide trøjer var tirsdag i problemer mod Sisu, men vandt med 11 point.
gallery icon

Se billedserie

Holbæk/Stenhus i hvide trøjer var tirsdag i problemer mod Sisu, men vandt med 11 point.
Foto: Christian Dahl
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fjerde sejr i træk til Holbæk/Stenhus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fjerde sejr i træk til Holbæk/Stenhus
Lokalsport Nordvestnyt - 08. januar 2020 kl. 10:58
Af Christian Dahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tirsdag aften vandt Holbæk/Stenhus den fjerde kamp på stribe i 1. division i basketball, da SISU blev sendt hjem med et nederlag på 11 point.

Og selv om SISU er sidst i sin pulje i 1. division, er Holbæk/Stenhus' træner Erz Bitmann glad for sejren, som betyder, at hans hold nu blot er to point fra BMS-Herlev på andenpladsen i 1. division pulje 1.

- SISU er et rigtigt godt hold, og det var en hård kamp, fortæller Erez Bitmann.

Hjemmeholdet startede rigtigt godt, men holdet havde svært ved at stoppe gæsterne og blev reelt holdt inde i første periode af, at gæsterne lavede hele 11 fejl. Den sidste lavede Hannibal Salomon, da han med 0,9 sekund tilbage af perioden lavede et klodset boldtab og efterfølgende lavede fejl mod Aaron Levarity, som dog kun scorede på det ene af de to straffekast og dermed blot udlignede til 24-24 efter første periode.

Anden periode blev langt bedre for hjemmeholdet, der kunne gå til pause foran 42-37. Men så fulgte en rigtigt skidt tredje periode.

SISU spillede overbevisende og lavede kun to fejl i hele perioden. Og det lykkedes at vende kampen på hovedet, så gæsterne var foran med fem point inden sidste periode 57-62.

- Der er mange spillere, der spiller med stor energi i dag, og i tredje periode løb vi tør for energi. Heldigvis kom der folk ind fra bænken og spillede godt i fjerde periode, siger Erez Bitmann.

Og det må man sige, for isoleret set vandt Holbæk/Stenhus fjerde periode 26-10. Og 26 point er det højeste nogen af holdene scorede i en periode, og 10 point er omvendt det mindste.

Hjemmeholdet fik tydeligt troen på sejren tilbage, og Casper Tingager gav føringen tilbage til Holbæk/Stenhus med sin tre point-scoring til 67-66. Det blev hans sidste point i kampen, men med 24 point blev han alligevel samlet topscorer.

Derefter var kampen på vippen med holdene inden for et point af hinanden, men med to flotte scoringer i træk af Mads Andersen ændrede han 71-70 til 75-70, og det knækkede SISU, selv om de forsøgte sig med en timeout til sidst. Og dermed endte kampen med en klar sejr på 83-72.

- Det er meget tilfredsstillende, at vi tager den fjerde sejr i træk. Vi mangler en del spillere. Blandt andre to, der plejer at starte, fortæller Erez Bitmann.

Og i de kommende kampe må han undvære endnu en spiller. Alexander Kühnel, der imod SISU lavede 11 point, er nemlig nødt til at bruge mere tid på sit job og er dermed ikke længere til rådighed.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?