22. juni 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fini kørte sig lidt tilbage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fini kørte sig lidt tilbage
Lokalsport Nordvestnyt - 10. maj 2021 kl. 14:50
Af Anders Vestergaard

Skal det være Simon Andreasen eller skal det være Sebastian Fini fra det Holbæk-baserede kontinentalhold Restaurant Suri-Carl Ras, der får den danske OL-plads i mountainbike. Det var spørgsmålet op til weekendes først og meget betydende World Cup-løb i tyske Albstadt, hvor der i fredagens åbning blev indledt med et Short Track-løb, en sprinterdistance til fordeling af startpladserne til søndagens første World Cup-afdeling, XCO, samme sted. Og efter weekendens strabadser er det efter alt at dømme nok stadigvæk et spørsmål om hvem af de to, der får OL-billetten. Beslutningen bliver taget efter næste weekends World Cup-løb i Tjekkiet.

Sebastian Fini, der er dansk mester i cykelcross og skal til at køre landevejsløb for Restaurant SuRi Carl Ras, blev nummer 25 i fredagens short-track-løb, og det betød at han måtte starte søndagens World Cup-løb i fjerde startrække, mens konkurrenten Simon Andreasen blev sidst og skulle starte bagerst i søndagens felt.

Her fik Sebastian Fini en fornuftig start men blev efter et par omgange overhalet af Simon Andreasen og senere i løbet også af den tredje danske deltager Jonas Lindberg.

Simon Andreasen sluttede som nummer 26 i løbet, mens Sebastian Fini fik kørt sig lidt op og sluttede på en plads som nummer 69.

Men han er oppe mod skrap modstand i kampen om OL-pladsen. For i den kommende weekend køres den afgørende anden afdeling af world Cuppen i Nove Mesto i Tjekkiet, hvor Simon Andreasen sidste år vandt.

Søndag var Mathieu van der Poel i poleposition, men det var franske Victor Koretzky, der vandt løbet.

ave

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?