24. februar 2020
U19-spilleren Anna Marslew Fritzen er tilbage hos Holbæk/Jernløses 3. divisions-kvinder i torsdagens udekamp mod AG Håndbold. Foto: Per Christensen
U19-spilleren Anna Marslew Fritzen er tilbage hos Holbæk/Jernløses 3. divisions-kvinder i torsdagens udekamp mod AG Håndbold. Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Favorit-værdigheden er svær at komme uden om

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Favorit-værdigheden er svær at komme uden om
Lokalsport Nordvestnyt - 16. januar 2020 kl. 12:55
Af Anders Vestergaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Han er ikke meget for det, men op til torsdagens udekamp i Glostruphallen, må Holbæk/Jernløse-træner Jano Wad - let presset - indrømme, at hans hold fra toppen af kvindernes 3. division er relativt store favoritter i aftenens kamp mod bundholdet fra AG Håndbold.

- Ja, det er jo bundproppen, så vi kan nok ikke komme uden om favoritværdigheden, smiler træneren.

Holbæk/Jernløse har haft 14 dages turneringspause og ligger på fjerdepladsen med samme pointal som Køge på tredjepladsen og kan med den forventede sejr over AG Håndbold spille sig helt op i haserne på Hvidovre, der lige nu ligger på den andenplads, som kaster oprykningskampe af sig.

Ikke gode nok til 2. division

Men træner Wad er ikke meget for at tale om oprykning i det hele taget.

- Nej, vi har egentlig ikke noget at skulle op efter. Det har vi ikke niveau til endnu. Se bare på Nykøbings tophold, der er nedrykker og slår alle i denne sæson. Målet er i højere grad at forbedre og udvikle holdet, siger Jano Wad.

- Vores mål har hele tiden været at nå op på samme pointtal som i sidste sæson, og hvis vi vinder over AG Håndbold har vi nået det og rykker nok ikke ned, siger Holbæk/Jernløse-træneren, inden udekampen mod Albertslund/Glostrup-holdet, der har en enkelt sæsonsejr over Køge i november at prale af.