27. september 2021
Fårevejles Kasper Timm, nummer 10, scorede selv og lagde op til Nikolaj Slotts sejrsmål i Bjæverskov. Foto: Jørgen Jørgensen
Fårevejles Kasper Timm, nummer 10, scorede selv og lagde op til Nikolaj Slotts sejrsmål i Bjæverskov. Foto: Jørgen Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fårevejles forløsende sejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fårevejles forløsende sejr
Lokalsport Nordvestnyt - 11. september 2021 kl. 20:04
Af Anders Vestergaard

Den var den første i sæsonen efter fem forsøg, og den kom sent i kampen. Derfor var glæden og forløsningen til at tage og føle på, da Fårevejle i fodboldens serie 1 vandt den vigtige udekamp mod Bjæverskov med 1-2 lørdag eftermiddag.

- Sejren betyder ikke kun meget, den betyder alt, sagde Fårevejle-træner Christian Mainz Møller efter den første sæsonsejr, der bringer Fårevejle væk fra de nederste pladser i tabellen.

Det var Nikolaj Slott Steensen, der i kampens overtid sørgede for den vitale sejr, da han sendte midtbanespiller Kasper Timms følte aflevering i mål til 1-2.

Kasper Timm havde selv sørget for udligningen til 1-1 nogle minutter før, da han opsnappede et indkast og sendte bolden op i det lange hjørne.

Fårevejle var i første halvleg fokuseret på en effektiv defensiv struktur ud fra fornemmelsen af, at det hold, der scorede først ville vinde.

Men den forudannelse kom ikke til at holde stik. For selv om Fårevejle i en nogenlunde lige første halvleg fik en imaginær spand koldt vandt i hovedet, da Bjæverskov kom foran på et frispark kort før pausen, blev den lidt forkrampede første halvleg afløst af en flot anden halvleg, hvor Fårevejle slap både hånd- og fodbremse og spillede frigjort.

Det kastede en hel del chancer af sig, men uden valuta før Kasper Timm fik udlignet.

Og da så Nikolaj Slott Steensen scorede sejrsmålet, var Fårevejle-glæden total.

- Det var 10 meget glade spillere, der jublede sammen nede i det ene hjørne, sagde træner Christain Mainz Møller, der nu ser frem til det lokale drama mod Holbæks andethold næste lørdag på Faarevejle Stadion.

Stemmer du til kommunalvalget i år?