29. november 2020
Fodbold, serie 1. Holbæk United-Fårevejle.  Foto: Per Christensen
gallery icon

Se billedserie

Fodbold, serie 1. Holbæk United-Fårevejle. Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fårevejle spillede United ned under det kunstige græs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fårevejle spillede United ned under det kunstige græs
Lokalsport Nordvestnyt - 23. oktober 2020 kl. 21:24
Af Brian Jensen

Der var den forventede klasseforskel - og lidt til - da bundholdet i fodboldens serie 1, Holbæk United, fredag aften tog imod topholdet Fårevejle. Gæsterne rejste hjem med en overvældende sejr på 7-0, der for en stund sender Fårevejle op på andenpladsen i tabellen. I hvert fald indtil Svebølle og B 73, Slagelse har fordelt pointene mellem sig i deres lørdagskamp.

Det sprudlende angrebsspil stod Fårevejle for, og midt i første halvleg åbnede angriberen Mark Damgaard målfesten, da han modtog bolden med ryggen til mål, vendte og sparkede bolden ind. Fårevejle øgede til 2-0 på en flot scoring. Højrebacken Andreas Tonsgaard fandt med en milimeterpræcis diagonalaflevering Simon Müller Nielsen, der fra venstrekanten lagde bolden til rette for Damgaard, der nettede for anden gang.

Fem minutter inde i anden halvleg kom kantspilleren Metkel Keleta Awalom på banen, og efter sin første berøring minuttet efter havde han scoret til 3-0. Ikke længe efter stod Awalom for oplægget til 4-0-målet, da han fra baglinjen sendte bolden ind til Victor Vejlø, der næsten på stregen kunne score nemt.

Nemt var det også for Damgaard at score sit tredje mål. Spydspidsen fulgte op på en afslutning, som Holbæk United-målmanden Serkan Agzigüzel kun fik halvklaret. United fortsatte lidt stædigt og måske en smule dumdristigt med at have to angribere i front - der mildt sagt ikke tog stor del i det defensive arbejde.

Awalom fortsatte med at drive gæk med modstanderne og lagde også op til Mathias Madsens mål til 6-0. I slutfasen øgede Madsen til slutresultatet og Holbæk United sluttede med to spillere i undertal.

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?