26. januar 2020
Metkel Keleta Awalom, til højre, fik udlignet til 2-2 kort før pausen, men det var ikke nok til sejr over Solrød. Foto: Peter Andersen
Metkel Keleta Awalom, til højre, fik udlignet til 2-2 kort før pausen, men det var ikke nok til sejr over Solrød. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fårevejle spildte chancen i første halvleg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fårevejle spildte chancen i første halvleg
Lokalsport Nordvestnyt - 06. september 2019 kl. 22:05
Af Brian Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fårevejle havde ikke ligefrem en fornøjelig hjem gennem den sjællandske aftenregn efter fredagens udebanekamp mod Solrød FC i serie 1. Holdet måtte luske hjem uden point efter et målrigt opgør, hvor alle fem mål i Solrøds 3-2 sejr blev scoret i første halvleg.

Gæsterne kom fin fra start, da Nikolaj Slott Steensen efter en håndfuld minutters spil samlede bolden op uden for feltet efter et hjørnespark og sparkede den i mål. Men midt i første halvleg fik hjemmeholdet udlignet efter en situation, som Fårevejle-lejren bestemt ikke var tilfredse med. Ping-pong-spil i feltet endte med straffespark til Solrød. Hjemmeholdet kom igen foran, inden kantspilleren Metkel Keleta Awalom fik udlignet, da han blev spillet fri i dybden og scorede ved den fjerneste målstolpe. Bolden var knap nok givet op, før Solrød for tredje gang bragte sig i front. En harmløs aflevering blev fejlfortolket af Fårevejle-forsvaret, og så kunne hjemmeholdets Sebastian Lopez score sit tredje mål.

- Fodboldmæssigt en fin indsats mod et stærkt Solrød-hold. Men vi skulle have profiteret mere af første halvleg. Og i anden halvleg skal vi spille bedre, vi forfaldt til lange bolde, især i de sidste 20 minutter. Vi var uden Martin (Næsby Hansen, red.), så vi skulle have holdt bolden mere på jorden I anden halvleg blev det svært, fordi de stillede sig dybt og vi fik ikke udnyttet det rum der var, fordi vi spillede for direkte for tidligt. Ærgerligt, at vi ikke gik til pause med føring, lød det fra Fårevejle-træner Lars Nielsen.

Nielsen har nu god tid til at trimme trup og taktik til næste opgør. Det er søndag den 15. september, på udebane mod Fuglebjerg/Sandved-Tornemark.