25. maj 2020
Nikolaj Slott Steensen, under bolden, scorede Fårevejles andet mål i 2-1 sejren over Holbæk United. Foto: Peter Andersen
Nikolaj Slott Steensen, under bolden, scorede Fårevejles andet mål i 2-1 sejren over Holbæk United. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fårevejle sendte United hjem med nederlag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fårevejle sendte United hjem med nederlag
Lokalsport Nordvestnyt - 05. oktober 2019 kl. 17:51
Af Brian Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fårevejle lagde sig hurtigt i spidsen i lørdagens lokalopgør i fodbold, da Holbæk United var på besøg i serie 1. Hjemmeholdets Mark Damgaard scorede kampens første mål i det andet minut, og det var med til at grundlægge værternes sejr på 2-1.

Damgaard scorede i en solo-aktion, efter at Holbæk United-forsvaret havde foræret bolden væk. Og gæsterne kom endnu mere i modvind, da Fårevejles Nikolaj Slott Steensen øgede til 2-0 med tre minutter til pausen.

I anden halvleg forsøgte gæsterne fra Holbæk United bravt at nedkæmpe hjemmeholdets defensiv. Det lykkedes først i kampens slutfase, hvor Mohammed Asrihi fik prikket bolden over stregen efter et længere United-pres. Men der var blot to minutter tilbage og det lykkedes ikke for gæsterne at ændre på resultatet 2-1.

Nu er det igen muligt at komme på restaurant. Har du savnet at gå ud og spise?