25. oktober 2021
Mark Damgaard scorede begge mål, da Fårevejle med møje og besvær spillede 2-2 mod Holbæks andethold lørdag eftermiddag. Foto: Anders Vestergaard
gallery icon

Se billedserie

Mark Damgaard scorede begge mål, da Fårevejle med møje og besvær spillede 2-2 mod Holbæks andethold lørdag eftermiddag. Foto: Anders Vestergaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fårevejle nåede lige et point mod Holbæk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fårevejle nåede lige et point mod Holbæk
Lokalsport Nordvestnyt - 18. september 2021 kl. 16:26
Af Anders Vestergaard

To spillere delte næsten samme oplevelser, da Fårevejle og Holbæk i fodboldens serie 1 spillede 2-2 på Faarevejle Stadion lørdag eftermiddag.

De havde havde begge nummer 9 på ryggen, scorede henholdsvis et og to mål, havde store chancer til mere og var generelt meget synlige i en noget rodet kamp, der ikke vil gå over i lokalhistorien for sin ynde.

Hos hjemmeholdet, der generelt spillede sig til chancer, men aldrig rigtigt fik spillet til at fungere, var det offensivspilleren på midtbanen Mark Damgaard, der stod tydeligst og viste størst farlighed.

Første gang, da han kort før pausen var meget tæt på at udligne den føring, som holbækkernes talentfulde U19-spiller Ferhat Tekbas havde skaffet 10 minutter før med en fin afslutning. Men Holbæks velspillende målmand fra serie 3-holdet, Magnus Petersson, diskede op med en fornem refleksredning.

I starten af anden halvleg var det igen Holbæk-keeperen, der vandt den direkte duel med Damgaard, der dog fem minutter senere fik udlignet til 1-1 med en velplaceret afslutning.

I anden halvlegs øgede pres fra hjemmeholdet, var det til gengæld på Holbæk-holdets blandingsprodukt af danmarksseriereserver, U19-talenter og serie 3-spillere, angriber Mads Nymann fra sidstnævnte kategori, der stod stærkest i billedet.

Først da han midt i halvlegen højlydt bad om bolden i et kontraløb, fik den og udplacerede hjemmeholdets keeper Nicolai Nielsen til lidt overraskende 1-2.

10 minutter før sidste fløjt var Nymann igen helt fri med Fårevejle-målmanden, men fik et gult kort og en bænkpause, da han blev dømt for at lade sig falde i feltet uden grund.

En mand i overtal steg hjemmeholdets pres, og kort før tid tog Mark Damgaard chancen i feltet og fik sin afslutning rettet af til slutfacit 2-2.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?