10. maj 2021
Fodbold. Serie 1. Fårevejle. Foto: Peter Andersen
Fodbold. Serie 1. Fårevejle. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fårevejle mistede andenpladsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fårevejle mistede andenpladsen
Lokalsport Nordvestnyt - 17. april 2021 kl. 17:45
Af Brian Jensen

Det gik ikke helt som håbet, da Fårevejle lørdag tog fat på forårets første opgave i fodboldens serie 1. På hjemmebane tabte Fårevejle med 0-1 til gæsterne fra Herfølge, der med sejren overhalede nordvestsjællænderne og nu indtager andenpladsen.

arrow Læs også: Fårevejle kan spille uden pres

Der var blot spillet fem minutter, da Herfølges Nicholai Kastrup slap fri af en forsvarer og fik frit løb mod Fårevejles mål. Den chance blev udnyttet sikkert til at bringe gæsterne i front. Fårevejles største chance i første halvleg var et halvkikset indlæg, der ramte overliggeren.

Efter pausen blev der længere og længere mellem Fårevejles afslutninger, selv om hjemmeholdet i flere omgange forsøgte at ændre spilsystemet. Men ud over Fårevejles store apeller for straffespark - i situationer i begge halvlege - var der ikke for alvor bud efter udligningen.

- Ud over at vi ikke lavede mål, så løste vi det ellers fint. Som vi producerede chancer bør vi lave et par mål, vurderede Fårevejles spillende træner, Morten Nielsen.

Nederlaget sender Fårevejle ned på femtepladsen i serie 1 - den plads, Herfølge havde før opgøret.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?