8. maj 2021
Fårevejle går lørdag på jagt efter de næste scoringer i serie 1. Foto: Per Christensen
Fårevejle går lørdag på jagt efter de næste scoringer i serie 1. Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fårevejle kan spille uden pres

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fårevejle kan spille uden pres
Lokalsport Nordvestnyt - 17. april 2021 kl. 08:25
Af Brian Jensen

Fårevejle har ryggen fri af muren i toppen af fodboldens serie 1, hvor holdet på andenpladsen allerede er sikret deltagelse i oprykningsspillet, der sættes i gang efter de to første runder af forårsturneringen.

arrow Læs også: Fårevejle mistede andenpladsen

Det letter presset lidt før lørdagens forårspremiere og hjemmebanekamp mod Herfølge, der ligger nummer fem i tabellen. Lørdagens gæster er før grundspillets to sidste runder præcis seks point foran Hvalsø og AIK 65 Strøby, der som nummer syv og otte ligger på hver sin side af skillekinjen for op- og nedrykningsspillet. Fårevejle har på andenpladsen 22 point, ligesom Svebølle og B.73, Slagelse - Svebølle har dog spillet en kamp mere. På femtepladsen har Herfølge 21 point.

Fårevejle-træner Morten Nielsen mener dog, at Herfølge nok skal slutte i den øverste halvdel.

- Jeg er sikker på, at Morten Avnskjold (Herfølge-træner, red.) føler sig sikker på at de slutter i toppen og at de gerne vil rykke op. Jeg tror ikke, at de lægger sig ned, for Herfølge har ofte mange gamle divisionsspillere med. Det er et godt, fysisk hold med gode spillere, så jeg håber, at vi kan stå imod rent fysisk, især fordi banen ikke er den bedste. Det bliver svært med de tætte kombinationer, så vi må prøve at lægge stilen tilbage til det gamle Fårevejle, med mere direkte spil, lyder det fra Morten Nielsen.

Fårevejle har i vinterpausen sagt farvel til midtbanespilleren Simon Müller Nielsen, der er vendt tilbage til Raklev. Fårevejle må i lørdgaens opgør desuden undvære Nikolaj Slott Steensen, der fik en fibersprængning under torsdagens træning.

- Det er lidt et skår i glæden, for han er en af de bærende kræfter. Men vi har heldigvis 14 andre, siger Morten Nielsen, der formentlig giver Fårevejle-debut til højrebacken Kristoffer Englund Caspersen, der er kommet til fra Herlufsholm.

Fårevejle har på andenpladsen otte point op til førerholdet Holbæk, der dog har spillet en kamp mere. Men Nielsen forventer ikke, at topholdet bliver indhentet.

- Jeg håber lidt på Holbæk, forstået sådan, at jeg håber de slår holdene omkring os, og at vi så kan drille Holbæk. Jeg har sagt til drengene, at vi får nok ikke større chance. Med otte kampe tilbage og en god stime, så er vi i hvert fald i spil til oprykning. Men det er der mange andre hold, der også er, påpeger Fårevejle-træneren, der glæder sig til det nye format med op- og nedrykningsspil, som corona-situationen har forårsaget.

- Men det er spændende med afviklingen. Jeg har aldrig prøvet sådan en afvikling, nu får drengene lov til at prøve hvordan det er så at sige at have otte pokalkampe i træk, siger Morten Nielsen.

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?