21. juni 2021
Fårevejle sled og slæbte men tabte torsdag aften første kamp i oprykningsspillet til Herfølge. Foto: Thomas Olsen
gallery icon

Se billedserie

Fårevejle sled og slæbte men tabte torsdag aften første kamp i oprykningsspillet til Herfølge. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fårevejle fik våde tæv i Herfølge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fårevejle fik våde tæv i Herfølge
Lokalsport Nordvestnyt - 29. april 2021 kl. 21:50
Af Anders Vestergaard

En grim start på anden halvleg blev dyr og ødelagde det hele, da Fårevejle i fodboldens serie 1 torsdag aften spillede første kamp i oprykningsspillet og tabte med 4-0 til Herfølge fra toppen af tabellen.

På en dyndvåd græsbane mellem Herfølge Stadion og jernbanen spillede de to hold en meget jævnbyrdig første halvleg i den stille men vedvarende regn.

Fårevejle lagde frisk ud og havde to store chancer i starten, mens Herfølge også havde et par muligheder før pausen.

Straks i anden halvleg tog tingene fart, da Fårevejles forsvarsspiller Frederik Hansen tilsyneladende hægtede Herfølges farlige angriber ved feltkanten. Det takserede dommeren til rødt kort til Hansen og et straffespark, som Dennis Schmidt scorede på, selv om Fårevejle-keeper Nicolai Nielsen var tæt på en redning.

Bare tre minutter senere kom det pressede Fårevejle-mandskab uheldigt bagud med 2-0, da et skud blev rettet af, så Herfølge-angriberen havde let spil.

Fårevejle var rystede og kom ikke længe efter bagud med 3-0 efter et flot Herfølge-mål, som i realiteten afgjorde kampen tidligt.

Selv om Fårevejle på imponerende vis kæmpede hårdt og i lidt mere boldbesiddelse tilspillede sig et par løse muligheder i den sidste halve time, var det alligevel hjemmeholdet, der igen lidt heldigt lukkede og slukkede til 4-0 kort før tid.

Med det våde nederlag er Fårevejles muligheder i toppen nok allerede udspillet, mens Herfølge konsoliderede sig på andenpladsen blot et point efter Holbæks tophold.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?