22. september 2021
FC Kalundborg fra serie 3 skal torsdag aften forsøge at slå AB fra 2. division ud af pokalturneringen.
FC Kalundborg fra serie 3 skal torsdag aften forsøge at slå AB fra 2. division ud af pokalturneringen.
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: FC Kalundborg parkerer bussen i pokalen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FC Kalundborg parkerer bussen i pokalen
Lokalsport Nordvestnyt - 05. august 2021 kl. 13:33
Af Christian Dahl

Det kan blive tre på stribe for Nordvestsjælland, hvis FC Kalundborg i aften går videre i pokalen.

arrow Læs også: Pokalprygl - med store smil

Både Svebølle og Holbæk har leveret overraskelser ved at slå hold ud, som ligger to rækker højere, men FC Kalundborg møder i aften klokken 18.00 på hjemmebane AB, der spiller i 2. division - seks rækker højere end FC Kalundborg i serie 3.

- Selvfølgelig håber vi på at overraske. Bolden er rund, pokalkampe er pokalkampe, og vi kan finde alle klicheerne frem, siger FC Kalundborgs træner Søren Hansen.

AB er ikke bare en divisionsklub, det er også en af dansk fodbold traditionsklubber. Og klubben har stolte pokaltraditioner. Klubben var det ene af holdene i den anden pokalfinale, da de i 1956 tabte til Frem. I klubbens moderne storhedstid blev det til tre finaler på syv år, da de vandt over AaB i 1999 samt tabte til FC København i 1995 og Silkeborg i 2001.

FC Kalundborg har kun nået få træninger og en træningskamp mod Vanløses andethold fra serie 1. Den kamp vandt kalundborgenserne, men Søren Hansen er helt klar over, at Ab kommer fra en anden hylde.

- Det er noget helt, helt andet. Vi får vores sag for. Det er der ingen tvivl om, siger han.

Derfor skal man forvente at se holdet i en defensiv udgave mod AB.

- Vi krydser alt, hvad vi har, og håber på et heldigt mål. Og så vil vi ellers parkere bussen. Det er vores udgangspunkt, fortæller Søren Hansen.

Men han understreger, at det ikke bliver sådan, FC Kalundborg vil spille i serie 3, hvor målet er oprykning.

- Det bliver to vidt forskellige hold. I serie 3 vil vi normalt spille med tre angribere, men i pokalkampen spiller vi kun med en, siger Søren Hansen.

Han har alle folk klar til kampen, der spilles i Munkesøen klokken 18. Men alligevel har han ikke tænkt sig at benytte sig af muligheden for at have syv udskiftere med til kampen.

- Det er vi ikke i nærheden af at kunne. Vi må kun have tre udskiftere i turneringskampene, og så mange ekstra spillere har vi ikke til at gå rundt, siger Søren Hansen.

Synes du, at kommunen er der for dig?